Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελένη Χατζίδου έγκυος: Μεγάλη ενόχληση της τραγουδίστριας με την Σταματίνα Τσιμτσιλή (vid)
LIFESTYLE

Ελένη Χατζίδου έγκυος: Μεγάλη ενόχληση της τραγουδίστριας με την Σταματίνα Τσιμτσιλή (vid)

Ελένη Χατζίδου έγκυος: Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου περιμένουν το πρώτο τους παιδί, όπως αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ελένη Χατζίδου έγκυος: Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τετάρτης, μέσα από το εξώφυλλο του ΟΚ!, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά. 

Στον αέρα του «Happy Day» , η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του περιοδικού, ενώ αποκάλυψε τον τρόπου με τον οποίο η τραγουδίστρια ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα στις φίλες της.

Παρακολουθώντας την εκπομπή και ακούγοντας όλα όσα ειπώθηκαν από την παρουσιάστρια, η Ελένη Χατζίδου φαίνεται πώς ενοχλήθηκε πολύ, αφού έσπευσε να αποκαταστήσει την αλήθεια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, χωρίς να διαψεύσει την είδηση της εγκυμοσύνης της, ξεκαθάρισε πώς όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν έχουν καμία δόση αλήθειας.

«Το προηγούμενο Σάββατο ήμουν στην Κύπρο για live. Από τη στιγμή που κάποιος δεν ανακοινώνει ένα τόσο σημαντικό και ευαίσθητο γεγονός, όπως η εγκυμοσύνη, ο ίδιος, δεν είναι ωραίο να το κάνετε εσείς και, μάλιστα, λέγοντας ότι το έχει κάνει ο ίδιος επίσημα. Αφήστε τίποτα για εμάς ρε παιδιά όταν έρθει η ώρα», έγραψε χαρακτηριστικά στα InstaStories της.

Είπε συγκεκριμένα η Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Διανύει την πρώτη της εγκυμοσύνη. Είναι έγκυος η Ελένη Χατζίδου και αυτό το είπε η ίδια σε αγαπημένα της πρόσωπα. Το Σάββατο έγινε ένα κάλεσμα σε γνωστό καφέ εστιατόριο στη Γλυφάδα, όπου προσκλήθηκαν μόνο στενοί της άνθρωποι κι εκείνη τους κέρασε καφέ και γλυκό και τους γλύκανε ακόμα περισσότερο με τα νέα που είχε να τους ανακοινώσει.

Τους είπε ότι περιμένει το πρώτο της παιδάκι από τον Ετεοκλή Παύλου, ότι είναι πάρα πολύ χαρούμενη κι ευτυχισμένη και ότι σύντομα θα έχουμε γάμο ή αν δεν προλάβει, γάμο και βάφτιση μαζί».

Δείτε το βίντεο:

Πάντως, το ζευγάρι έκανε πρόβα γάμου πριν από λίγους μήνες για τις ανάγκες του Bridal Show στο Ζάππειο. 

Ελένη Χατζίδου: Άβαφη, ποζάρει με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα και η Ελένη Χατζίδου αποτελούν δύο από τις ομορφότερες Ελληνίδες τραγουδίστριες.

Ακόμα και αν υπηρετούν διαφορετικά είδη μουσικής και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της καθημερινότητάς τους είναι πολλές, συνδέονται από μια όμορφη φιλία.

Η Ελένη Χατζίδου μάλιστα ήταν από τις πρώτες καλλιτέχνιδες που είχαν στηρίξει δημόσια τη συμμετοχή της Κύπρου στην Eurovision και το «Fuego».

Λίγες ημέρες πριν, οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν και πόζαραν άβαφες και με casual look στον φωτογραφικό φακό, σε μια φωτο που απέσπασε αμέτρητα λάικ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις