Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Θανάσης Γιαννακόπουλος: Συγκινητικός Ομπράντοβιτς – Ενός λεπτού σιγή στο ΣΕΦ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Συγκινητικός Ομπράντοβιτς – Ενός λεπτού σιγή στο ΣΕΦ

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Ομπράντοβιτς, Γκάλης, Πιτίνο, αποχαιρετούν τον Θανάση Γιαννακόπουλο, ο οποίος έφυγε απ’ τη ζωή το πρωί της Τρίτης, 9,5 μήνες μετά τον θάνατο του αδερφού του, Παύλου.

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Μετά από το τέλος του αγώνα της Φενέρμπαχτσε με την Μπουντούτσνοστ, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είπε το δικό του «αντίο» στον Θανάση Γιαννακόπουλο, ο οποίος έφυγε απ’ τη ζωή το πρωί της Τρίτης, 9,5 μήνες μετά τον θάνατο του αδερφού του, Παύλου και έντεκα μήνες μετά τον θάνατο του Κώστα Γιαννακόπουλου.

“Αν έχεις ζήσει τα πάντα με έναν άνθρωπο που σε βοήθησε και σου έδωσε τα πάντα για 13 χρόνια, είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις τι έχει συμβεί. Χάσαμε τρια αδέλφια. Λυπάμαι πραγματικά… Εύχομαι συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στην κόρη του, την σύζυγό του και σε όποιον τον αγαπά.

Ο Θανάσης ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Με βοηθούσε συνέχεια… Δεν ήταν απλώς ο πρόεδρος μιας ομάδας, ήταν εκείνος που με βοήθησε με κάθε τρόπο. Θα είναι για πάντα στην καρδιά μου και όλοι θα τον θυμούνται για ό,τι πρόσφερε στο μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό».

Ο Νίκος Γκάλης αποχαιρέτησε τον Θανάση Γιαννακόπουλο, με ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Ο «θρύλος» του ελληνικού μπάσκετ σημείωσε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media:

«Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου και σε όλη την Παναθηναϊκή Οικογένεια!

Τον Θανάση θα τον θυμόμαστε για την μεγάλη του ψυχή και το ασίγαστο πάθος που είχε για τον Παναθηναϊκό. Η πληθωρική του παρουσία θα λείψει από το μπάσκετ που τόσο αγαπούσε».

Τη μνήμη του Θανάση Γιαννακόπουλου τίμησαν όλοι όρθιοι στο ΣΕΦ με ενός λεπτού σιγής σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού.

Στο στάδιο τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου.   Μεταξύ αυτών που όρθιοι τίμησαν τον Θανάση Γιαννακόπουλο ήταν και ο επικεφαλής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος. 

Σχεδόν όλοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού σηκώθηκαν και όρθιοι απέτισαν φόρο τιμής και κάποιοι λίγοι που αντέδρασαν κατά τη διάρκεια του ενός λεπτού σιγής απομονώθηκαν από τους υπόλοιπους. 

Σε ηλικία 88 ετών και καταβεβλημένος από πέρυσι τον Ιούνιο, όταν έχασε τον «Πατριάρχη» της οικογένειας, Παύλο, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος πέθανε μετά από μακρά νοσηλεία καθώς υπέστη βαρύ θρομβωτικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Μαρτίου.

Στη Μητρόπολη Αθηνών θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία, ενώ θα ακολουθήσει η ταφή του στο Α’ Νεκροταφείο, όπου βρίσκεται και ο αδελφός του, Παύλος Γιαννακόπουλος

Ο Ρικ Πιτίνο χαρακτήρισε “ξεχωριστό” τον Θανάση Γιαννακόπουλο στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα που ανάρτησε στο Twitter 

Ο Ρικ Πιτίνο αποχαιρέτησε κι αυτός τον Θανάση Γιαννακόπουλο μέσω του μηνύματος που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. “Αναπαύσου εν ειρήνη Θανάση Γιαννακόπουλε.

Ένας εξαιρετικά ξεχωριστός άνθρωπος για τον Παναθηναϊκό. Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένειά του”, έγραψε ο Αμερικανός προπονητής για έναν άνθρωπο που συνδέθηκε άρρηκτα με τον Παναθηναϊκό.

Το μήνυμα του Ρικ Πιτίνο για τον Θανάση Γιαννακόπουλο:

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις