Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καθαρά Δευτέρα 2019 ωράριο καταστημάτων: Πώς θα λειτουργήσει η Βαρβάκειος
ΕΛΛΑΔΑ

Καθαρά Δευτέρα 2019 ωράριο καταστημάτων: Πώς θα λειτουργήσει η Βαρβάκειος

Καθαρά Δευτέρα 2019 καταστήματα: Πώς θα λειτουργήσει η Βαρβάκειος την Κυριακή και την Καθαρά Δευτέρα, αλλά και τα υπόλοιπα καταστήματα.

Καθαρά Δευτέρα 2019 ωράριο καταστημάτων: Την παραδοσιακή ολονυχτία θα πραγματοποιήσουν σήμερα, τελευταία δηλαδή Κυριακή της Αποκριάς, παραμονή της Καθαράς Δευτέρας 2019, η ψαραγορά της Βαρβακείου και η Αγορά του Καταναλωτή στον Ρέντη.

Προκειμένου να προλάβουν όλοι να κάνουν τις αγορές τους για το τραπέζι για τα Κούλουμα τα περισσότερα καταστήματα στην Κεντρική Αγορά του Καταναλωτή στο Ρέντη (ΟΚΑΑ) θα ανοίξουν το πρωί και θα παραμείνουν ανοιχτά τη νύχτα και μέχρι το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας.

Η κεντρική ιχθυαγορά στην Βαρβάκειο θα ανοίξει στις 9 το βράδυ. Τα μαγαζιά θα μείνουν ανοικτά συνεχώς μέχρι τις 2 το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας.

Ανοιχτά θα είναι όμως την Καθαρά Δευτέρα και τα ιχθυοπωλεία, οι φούρνοι και τα μίνι μάρκετ. Θα λειτουργήσουν και οι λαϊκές αγορές.

Καθαρά Δευτέρα 2019: Πόσο θα κοστίσει φέτος το τραπέζι για τα Κούλουμα

Στα 60,40 ευρώ θα φθάσει το κόστος για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας, σύμφωνα με την έρευνα της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή.

Το τραπέζι για τα Κούλουμα θα κοστίσει 7,79% ακριβότερα σε σχέση με πέρυσι.

Όσο για τις τιμές ανά είδος, σύμφωνα με την ΕΡΤ,  το χταπόδι ξεκινάει από τα 10 ευρώ, το καλαμάρι, η σουπιά, η γαρίδα Σαρωνικού πωλείται στα 3 με 4 ευρώ, τα μύδια 4 ευρώ και τα κυδώνια 10 ευρώ.

Η Βαρβάκειος, αυτές τις ημέρες παραμένει ανοιχτή μέχρι αργά το απόγευμα, με την κίνηση, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ιχθυοπωλών να φτάνει τα περυσινά επίπεδα.

Σύμφωνα με το σωματείο των αρτοποιών «Ο Προφήτης Ηλίας», φέτος η λαγάνα θα πωλείται ακριβότερα σε ποσοστό από 10% έως και 50% σε σχέση με πέρυσι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις