Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Θεόδωρος Ρουσόπουλος υποψήφιος – Η συνάντηση με Μητσοτάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεόδωρος Ρουσόπουλος υποψήφιος – Η συνάντηση με Μητσοτάκη

Θεόδωρος Ρουσόπουλος υποψήφιος: Ο πρώην υπουργός είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη λίγο πριν την αναχώρησή του για τις ΗΠΑ.

Θεόδωρος Ρουσόπουλος υποψήφιος: Στον Βόρειο Τομέα της Β’ Περιφέρειας Αθηνών θα είναι υποψήφιος ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος στις επικείμενες εθνικές εκλογές, σύμφωνα με πληροφόρηση από τη ΝΔ.

Ο πρώην υπουργός είχε συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, λίγο πριν την αναχώρηση του προέδρου της ΝΔ για τις ΗΠΑ.

Μετά την συνάντηση τους, ο κ. Ρουσόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η συμμετοχή στα κοινά δεν είναι παρόρμηση της στιγμής, ούτε προσωπικό στοίχημα, αλλά συνειδητή επιλογή. Συστρατεύομαι στην πολιτική αλλαγή που θα φέρει η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για την ελπίδα που δίνει στην πατρίδα μας. Με οδηγό μια νέα νοοτροπία παντού.

Στην πολιτική, την κοινωνία, την οικονομία. Δουλειές για περισσότερους Έλληνες. Να μη φεύγουν οι νέοι μας στο εξωτερικό. Σεβασμός στην αξιοπρέπεια όσων πάλεψαν μια ολόκληρη ζωή και έφτασαν σήμερα να νιώθουν ξένοι στο ίδιο τους το σπίτι. Η πολιτική αλλαγή είναι στα χέρια μας».

Στις ΗΠΑ ο Μητσοτάκης

Διήμερη επίσκεψη στις ΗΠΑ πραγματοποιεί σήμερα και αύριο, Παρασκευή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων και επαφές με την ομογένεια.

Ο πρόεδρος της ΝΔ θα συναντηθεί την Παρασκευή στη Νέα Υόρκη με τους επικεφαλής επενδύσεων επενδυτικών οργανισμών, που ανοίγουν τις πόρτες τους για να συνομιλήσουν και να πληροφορηθούν το πρόγραμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε κάθε του παρέμβαση τονίζει τη μεταρρυθμιστική ατζέντα μιας δικής του κυβέρνησης με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων στη χώρα ώστε να πάρει μπροστά η ελληνική οικονομία.

Όπως δήλωσε πρόσφατα στους Δελφούς, ο πρώην πρόεδρος της Κομισιόν Μανουέλ Μπαρόζο, «οι αγορές περιμένουν μια πιθανή νίκη του Κ.Μητσοτάκη στις εκλογές, κι αυτό εξηγεί γιατί υπάρχει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη για το μέλλον της Ελλάδας».

Αυτό το κλίμα επιχειρεί να εκμεταλλευτεί ο κ. Μητσοτάκης, χτίζοντας σχέσεις με επενδυτικές και funds στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ώστε την επομένη των εκλογών να επενδύσουν στην Ελλάδα.

Σήμερα ο αρχηγός της ΝΔ θα βρίσκεται στη Βοστόνη όπου θα πραγματοποιήσει ομιλία στη σχολή Fletcher του πανεπιστημίου του Tufts, ενώ θα έχει και επαφές με την ομογένεια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις