Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ανδρέας Γεωργίου Τατουάζ: Το AIDS, η υπόσχεση στη μητέρα του πριν πεθάνει και ο Ντάνος
LIFESTYLE

Ανδρέας Γεωργίου Τατουάζ: Το AIDS, η υπόσχεση στη μητέρα του πριν πεθάνει και ο Ντάνος

Ανδρέας Γεωργίου Τατουάζ: Διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής του. Μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε όταν η μητέρα έμαθε πως ήταν φορέας AIDS.

Ανδρέας Γεωργίου Τατουάζ: Ο Ανδρέας Γεωργίου, τα τελευταία χρόνια, γνωρίζει την απόλυτη επιτυχία καθώς οι σειρές του έχουν φανατικό κοινό.

Ο σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε όταν η μητέρα έμαθε πως ήταν φορέας AIDS.

«Έχασα τη μαμά μου από Aids όταν ήμουν 12 ετών. Δεν ήταν εύκολο. Η μητέρα μου ήταν φορέας την εποχή που δεν υπήρχε προστασία. Είχα έναν πατέρα καλλονό, πολύ ωραίος άντρας, ήταν πάντα έξω γιατί ήταν ψαράς και έπρεπε να φέρνει το φαγητό στο σπίτι. Τον ιό τον έφερε ο μπαμπάς μου στο σπίτι. Και όταν ανακάλυψε ότι έφερε στον ιό στο σπίτι και κόλλησε τη μητέρα μου ήταν σαν να έπεσε μια βόμβα στο σπίτι μας», αποκάλυψε.

«Ένιωθα πάντα πιο μεγάλος και πάντα καταλάβαινα τι έλεγαν, ότι θα μείνουμε ορφανά, ότι θα καταστραφούμε και αυτό ήταν που με πείσμωνε. Είμαστε τέσσερα αδέλφια και πολύ αγαπημένα. Είμαστε η δύναμη ο ένας του άλλου», πρόσθεσε.

Οι σχέσεις του με τον πατέρα του έφτασαν στα άκρα και αποκάλυψε πως μετά από χρόνια ήρθαν πιο κοντά.

Θύμωσα με τον πατέρα μου όταν έγινε αυτό κι έκανα επανάσταση

“Πήγα μαζί της στο Λονδίνο, όσο έκανε θεραπεία. Της υποσχέθηκα ότι θα είμαι εντάξει και δίπλα στα αδέλφια μου. Όταν γύρισα είχα μεγάλο πρόβλημα με τον πατέρα μου. Τα τελευταία χρόνια όμως ήρθαμε κοντά, δεν έχω αφήσει τίποτα μέσα μου, τα είπαμε όλα», είπε ο Ανδρέας Γεωργίου.

Για τη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Τατουάζ

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης αποκάλυψε που έγιναν τα πρώτα δοκιμαστικά, αλλά και πώς τεστάρισε τις ικανότητες του Ντάνου στις ερωτικές σκηνές.

«Δική μου ιδέα ήταν να μπει ο Ντάνος στο Τατουάζ. Έκανα γύρισμα για το Κόκκινο Νυφικό και είχα γκεστ τον Γιώργο Χρανιώτη και του είπα ότι σκέφτομαι να πάρω τον Ντάνο να κάνει ένα δοκιμαστικό. Και μου λέει “του το είπα κι εγώ”. Μου έδωσε το τηλέφωνό του, τον πήρα και κανονίσαμε ένα ραντεβού σε μια καφετέρια. Του είπα ότι πρέπει να κάνουμε δοκιμαστικό για να μην εκτεθούμε και οι δύο και μου είπε εννοείται.

Κάναμε δοκιμαστικά στο σαλόνι του σπιτιού μου. Είχε πολύ πλάκα… Ήμουν εγώ και ο συνεργάτης μου ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και έπρεπε να δω πώς είναι αυτός ο άνθρωπος και στο ερωτικό. Οπότε κάναμε μια σκηνή Τόνι – Τατιάνα, του έδωσαν τον Τόνι και λέω στον Κώστα κάνε Τατιάνα και μου λέει “δεν την κάνω”. Και του λέω φερ’ την εδώ. Κι εκεί που κάνω εγώ Τατιάνα και αυτός Τόνι, γυρίζει και με κοιτάζει και του λέω μη με κοιτάς έτσι. Γελάσαμε πολύ.

Νομίζω βγήκε σε καλό. Ήμασταν προετοιμασμένοι ότι θα ακούσουμε πολύ κράξιμο. Πολλοί δικοί μου άνθρωποι μου είπαν πως είναι λάθος να γίνει ο Ντάνος ηθοποιός. Υπήρξαν αντιδράσεις, όχι έντονες όταν το ανακοίνωσα στους άλλους ηθοποιούς», είπε ο Ανδρέας Γεωργίου.

Ανδρέας Γεωργίου σχέση

Ο Ανδρέας Γεωργίου γνωρίζαμε πως έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Σιμώνης Χριστοδούλου, make-up artist της σειράς.

View this post on Instagram

F E E L G O O D

A post shared by Andreas Geo (@georgiou82) on

Χθες, όταν η Ελεονώρα τον ρώτησε είπε πράγματα που μας μπέρδεψαν…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις