Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

24

Σεπτεμβρίου 2023

alphafreepress.gr / PLUS / Instagram: Η νέα τάση που έχει εξοργίσει τους χρήστες
PLUS

Instagram: Η νέα τάση που έχει εξοργίσει τους χρήστες

Instagram: Οι έφηβοι ακολουθούν τη νέα τάση της δημοφιλής εφαρμογής και προκαλούν θύελλα αντιδράσεων.

Instagram: Μεγάλο πάταγο έχουν κάνει στην εφαρμογή τα βίντεο με νέους να καπνίζουν από ηλεκτρονικό τσιγάρο και να προσπαθούν να εντυπωσιάσουν με την ποσότητα καπνού που βγάζουν από το στόμα τους, αλλά και τα σχέδια που δημιουργούν.

Γιατί έχει προκαλέσει αρνητικές αντιδράσεις;

Αυτή είναι η νέα τάση που έχει κατακλύσει το Instagram και έχει καταφέρει να προκαλέσει αρνητικές αντιδράσεις από τους χρήστες, βέβαια αρκετοί από αυτούς είναι  εξοργισμένοι με την καινούργια μόδα. Αυτό ο τρόπος ίσως αποτελεί μια μορφή διαφήμισης των ηλεκτρονικών τσιγάρων, αυτόματα είναι και ένα έξυπνο τρικ να διαφημιστεί ο εναλλακτικός τρόπος καπνίσματος.

Instagram: Η νέα τάση που έχει εξοργίσει τους χρήστες

Μόνο που ακριβώς επειδή τα βίντεο δεν έχουν καμία σήμανση, δηλαδή ότι πρόκειται για διαφήμιση, με αποτέλεσμα να καταλήγουν να παρακολουθούνται και από μικρά παιδιά, κάτι που έχει θορυβήσει γονείς και οργανώσεις για την προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών στο εξωτερικό. Σύμφωνα με τις επίσημες στατιστικές των υγειονομικών αρχών της Βρετανίας, ο αριθμός παιδιών που κάνουν χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου διπλασιάστηκε μέσα σε 5 χρόνια, ενώ οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι τα ηλεκτρονικά τσιγάρα θα είναι ο λόγος για τον οποίο η επόμενη γενιά θα είναι απολύτως εθισμένη στη νικοτίνη.

Instagram: Τι θα κάνουν οι υπεύθυνοι της εφαρμογής;

Instagram: Η νέα τάση που έχει εξοργίσει τους χρήστες

Από το Instagram πάντως η απάντηση είναι ότι παρακολουθούν την εξέλιξη της τάσης και ότι εργάζονται πάνω στον τρόπο με τον οποίο θα βελτιώσουν το πού εμφανίζονται και κυρίως σε ποιο ηλικιακό φάσμα- τέτοια posts.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις