Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης: Άνετη νίκη των ερυθρόλευκων
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης: Άνετη νίκη των ερυθρόλευκων

Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης: Εύκολη νίκη των Πειραιωτών στη Ριζούπολη για να χρυσώσουν το χάπι του αποκλεισμού.

Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης: Για πρώτη φορά ο Ολυμπιακός έπαιξε χωρίς κάποιο κίνητο πέραν της νίκης. Το πρωτάθλημα χάθηκε στην Τούμπα, η Ευρώπη στο Κίεβο και το κύπελλο στη ρεβάνς με τη Λαμία.

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο μηδέν στους εφετινούς του στόχους, κόντρα στον Απόλλωνα ήταν ένα ματς απλά για τη νίκη με τη Λαμία.

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο μηδέν στους εφετινούς του στόχους, κόντρα στον Απόλλωνα ήταν ένα ματς απλά για τη νίκη.

Μία περίεργη κατάσταση για τον Ολυμπιακό

Πριν από λίγα χρόνια, έπαιζε τέτοια εποχή με μοναδικό κίνητρο να μείνει αήττητος. Αυτό για το οποίο μοχθεί εφέτος ο ΠΑΟΚ. Το πρωτάθλημα το είχε ‘κλειδωμένο’, δεν υπήρχε ανταγωνισμός, έψαχνε κίνητρο μέσα από τον ίδιο του τον εαυτό. Πλέον, όλα έχουν αλλάξει, μία πρωτόγνωρη κατάσταση. Οι Πειραιώτες πήγαν στη Ριζούπολη μετά από τον καταστροφικό Φλεβάρη απλά για να κάνουν το αυτονόητο. Επιστροφή στις νίκες με μία καλή εμφάνιση.

Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης: Οι φάσεις

Το πέτυχαν κατά το ήμισυ. Δεν εντυπωσίασαν με την εικόνα τους, στο χορτάρι φάνηκε μία ομάδα επηρεασμένη, κουρασμένη ψυχολογικά και αγωνιστικά. Αλλά η νίκη ήρθε.

Κόντρα στον Απόλλωνα των πολλών προβλημάτων, σε αυτά προσθέστε και την παραίτηση του προέδρου Παναγιώτη Μονεβασιώτη.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων μεγάλη και δεδομένη. Το οξύμωρο βέβαια είναι ότι ο Ολυμπιακός βρήκε το γκολ από… αυτογκόλ, από κάτι που τον έχει πληγώσει την τρέχουσα σεζόν.

Ο Γιάννης Στάθης άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 2ο μέρος σκόραρε και ο Χασάν, ο παίκτης που πήρε πάνω του το μεγαλύτερο ‘ανάθεμα’ για τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του κυπέλλου.

Έξω με τραυματισμό ο Βασίλης Τοροσίδης, έξω με ενοχλήσεις και ο Κώστας Φορτούνης. Ανησυχία για τον Μαρτίνς, ανησυχία και για τις χαμένες ευκαιρίες και τα δοκάρια.

Ναι, ο Ολυμπιακός σε ακόμη ένα ματς δεν έκρυψε την αδυναμία του στο σκοράρισμα. Ένα ματς που θα μπορούσε να το ‘καθαρίσει’ με μεγαλύτερο σκορ, έχοντας πάλι υπερδιπλάσιες τελικές από τα γκολ που σημείωσε.

Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης: Συγκεντρωτικά τα ποσοστά

MVP: Ο Ποντένσε. Ο Πορτογάλος είναι στην φάση του 0-1 και φυσικά στο 0-2 και γενικά έχει βγάλει θετικότατο πρόσημο δημιουργικά και ακόμα και τακτικά και αμυντικά.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Ο σκόρερ Χασάν, ο χαφ Γκιγιέρμε αλλά και ο Μασούρας έχουν κάνει μία καλή προσπάθεια στο ματς. Αρκετά καλός και ο Μπουχαλάκης.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Η μεσοεπιθετική γραμμή του Απόλλωνα και ο Στάθης για το αυτογκόλ κυρίως.

Η ΓΚΑΦΑ: Είναι στην φάση του 0-1 με το αυτογκόλ του Στάθη. Το λάθος του παίκτη του Απόλλωνα που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Τα περισσότερα προβλήματα η διαιτησία τα είχε σε θέματα φάουλ και καρτών. Στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός ζήτησε πέναλτι πάνω στον Ποντένσε σε μία φάση πάντως όπου ο Πορτογάλος χτύπησε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις