Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια και βαρεμάρα: Πως σκοτώνουν την ώρα τους
PLUS

Ζώδια και βαρεμάρα: Πως σκοτώνουν την ώρα τους

Ζώδια και βαρεμάρα: Είναι δεδομένο ότι κάποια από αυτά μπορούν να κοιτάζουν με τις ώρες το ταβάνι.

Ζώδια και βαρεμάρα: Υπάρχουν δύο κατηγορίες ζωδίων εκείνα που είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν όποτε χρειαστεί και αντίθετα τα άλλα που βαριούνται να κουνηθούν και μένουν όλη μέρα σπίτι. Τα ζώδια που βαριούνται έχουν την ικανότητα να κοιτάζουν όλη μέρα το ταβάνι, χωρίς να σηκωθούν ούτε για νερό.

Ζώδια και βαρεμάρα: Ποια είναι αυτά;

Ζώδια και βαρεμάρα: Πως σκοτώνουν την ώρα τους

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι από τα ζώδια που προτιμάει να βρίσκεται όλη μέρα σπίτι και μπροστά από μια οθόνη υπολογιστή, ενώ θα μπορούσε να βρίσκεται με τους φίλους του κάπου όμορφα για ένα καφέ.

Είναι από τα άτομα που θα απαντήσουν θετικά στην πρόταση σου για πότο, ωστόσο μισή ώρα πριν θα στο ακυρώσουν. Ο λόγος θα είναι επειδή κόλλησε με μια σειρά, όμως εσύ δε θα μάθεις την αλήθεια.

Ζώδια και βαρεμάρα: Πως σκοτώνουν την ώρα τους

Δίδυμος

Είναι ο βασιλιάς της βαρεμάρας. Σίγουρα είναι ένα πολυάσχολο ζώδιο και μπορεί να κάνει αρκετά  πράγματα μέσα στη μέρα. Βέβαια όταν τον πιάσει η βαρεμάρα τότε τα πράγματα είναι διαφορετικά. Αυτό σημαίνει ότι θέλει όλα να του τα φέρνεις στο πιάτο! Μπορεί να κάθεται στο καναπέ και να βλέπει τηλεόραση, ωστόσο αν θέλει νερό ή κάτι να φάει δεν πρόκειται να σηκωθεί από τη θέση του.

Ζυγός

Ο Ζυγός αν είχε τη δυνατότητα να κάθεται όλη μέρα μέσα στο σπίτι, θα το έκανε με άνεση. Ίσως ο ευχάριστος χαρακτήρας του σας ξεγελάσει, όμως η αλήθεια είναι ότι δε θα σπαταλήσει το χρόνο του.Τα μοναδικά άτομα που θέλει δίπλα του είναι οι φίλοι του, αρκεί πάντα να έρθουν στο σπίτι του και να μην ζητάνε βόλτες.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις