Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Γλουτοί ασκήσεις: Συμβουλές για αποτελέσματα μέσα σε 15′
PLUS

Γλουτοί ασκήσεις: Συμβουλές για αποτελέσματα μέσα σε 15′

Γλουτοί ασκήσεις: Μερικά έξυπνα tips για να αποκτήσετε τους γλουτούς των ονείρων σας με λίγα λεπτά γυμναστικής την ημέρα.

Γλουτοί ασκήσεις: Η περιοχή των γλουτών, συγκεκριμένα, βρίσκεται στις τοπ περιοχές του σώματος που θέλει να βελτιώσει σήμερα μία γυναίκα. Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν φορές που φαντάζει δύσκολο, η αλήθεια είναι ότι με πρόγραμμα μπορείς να καταφέρεις πολλά παραπάνω.

Γλουτοί ασκήσεις: Η γυμναστική που θα φέρει αποτελέσματα

Το 10λεπτο πρόγραμμα που ακολουθεί έχει φτιαχτεί ειδικά για να σε βοηθήσει να σμιλεύσεις τους γλουτούς σου. Να τους κάνεις πιο σφριγηλούς και σταδιακά να αυξήσεις το μέγεθός τους.

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα στρώμα γυμναστικής και λάστιχα αντίστασης. Από τη μία να μειώσεις τον κίνδυνο τραυματισμών και, από την άλλη, να αυξήσεις την αποτελεσματικότητα των ασκήσεων.

Γλουτοί ασκήσεις: Εύκολη γυμναστική

– Προβολές. Με τα χέρια στη μέση, κάντε ένα μεγάλο βήμα μπροστά, λυγίστε τα γόνατα και κατεβάστε τη λεκάνη, κρατώντας το σώμα σας ευθυγραμμισμένο και κατακόρυφο. Λυγίστε το μπροστινό σας γόνατο τόσο ώστε η κνήμη να είναι κάθετη στο δάπεδο και ο μηρός παράλληλος με αυτό.

Μείνετε εκεί για 1-2′ και επανέλθετε αργά στην αρχική θέση. Κάνετε 8-12 επαναλήψεις για κάθε πόδι, εναλλάξ. Με την άσκηση αυτή θα γυμνάσετε παράλληλα και τους μηρούς.

Εκτάσεις. Σταθείτε όρθιοι με τα χέρια στην πρόταση ή ακόμη καλύτερα στηρίζοντάς τα σε μια καρέκλα για καλύτερη ισορροπία, και σηκώστε αργά το ένα πόδι τεντωμένο προς τα πίσω.

Επαναφέρετέ το αργά στην αρχική θέση χωρίς να το αφήνετε να πέφτει και συνεχίστε για 12-15 επαναλήψεις. Κάνετε το ίδιο και με το άλλο πόδι. Η άσκηση αυτή, εκτός από τους γλουτιαίους μυς, δυναμώνει και τους δικέφαλους μηριαίους.

Βίντεο με όλο το πρόγραμμα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις