Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler διαρροή: Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε (4/3) το έπαθλο (vid)
LIFESTYLE

Survivor spoiler διαρροή: Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε (4/3) το έπαθλο (vid)

Survivor spoiler διαρροή: Η ελληνική ομάδα έχει καλή ψυχολογία, ωστόσο η τουρκική θα παλέψει για να κερδίσει το έπαθλο και την ασυλία.

Survivor spoiler διαρροή: Η ελληνική ομάδα μπορεί να ηττήθηκε στο πρώτο αγώνισμα από τους Τούρκους που έκαναν αρχικά το 1-0 στις νίκες για την ασυλία. Όμως, οι Έλληνες κατάφεραν στο δεύτερο αγώνισμα να ισοφαρίσουν σε 1-1, μετά από ένα συγκλονιστικό ντέρμπι που έληξε 10-9. Έτσι, όλα θα κριθούν στο τρίτο και τελευταίο αγώνισμα για την ασυλία στο Survivor.

Η Ελλάδα με ανεβασμένη την ψυχολογία θα παλέψει για να κερδίσει την ασυλία στο σημερινό αγώνισμα επάθλου και να κάνει το 2-1 στις νίκες. Έτσι οι “γαλανόλευκοι” δε θα χρειαστεί να ψηφίσουν τρεις συμπαίκτες τους, οι οποίοι θα τεθούν υποψήφιοι προς αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης.

Τι θα γίνει το σημερινό επεισόδιο;

Από το trailer φαίνεται ότι στην ελληνική ομάδα θα υπάρξει μεγάλη ένταση ανάμεσα στους παίκτες. Επιπλέον θα αποκαλυφθούν τα ψέμματα που ειπώθηκαν από κάποια άτομα και οι μάσκες για κάποιους  θα πέσουν.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε ο ΣΚΑΙ, φαίνεται ότι μια παίκτρια από την ομάδα μας θα αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα υγείας. Σύμφωνα και με τους νέους κανόνες του παιχνιδιού όσα άτομα αντιμετωπίζουν κάποιο θέμα υγείας θα αποχωρούν άμεσα από το ριάλιτι και στη θέση τους θα μπαίνει κάποιος άλλος.

Survivor spoiler διαρροή: Δείτε το trailer του επεισοδίου: 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις