Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / «Survivor Πανόραμα» τέλος: Κόβεται η εκπομπή με την Μπάγια Αντωνοπούλου
LIFESTYLE

«Survivor Πανόραμα» τέλος: Κόβεται η εκπομπή με την Μπάγια Αντωνοπούλου

«Survivor Πανόραμα» τέλος: Τα στελέχη του ΣΚΑΪ πήραν την απόφαση να μην συνεχιστεί η εκπομπή με την Μπάγια Αντωνοπούλου.

«Survivor Πανόραμα» τέλος: Πρόωρο τέλος για την εκπομπή «Survivor Πανόραμα» η οποία “κόβεται” από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με το tinasmess.gr.

Από τη μία οι πολύ χαμηλές επιδόσεις της στον πίνακα τηλεθέασης και από την άλλη η αποτυχία του φετινού «Survivor 3» οδήγησαν το κανάλι του Φαλήρου στην απόφαση διακοπής του.

Στην θέση της θα προβάλλεται τουρκική σειρά ενώ η Μπάγια Αντωνοπούλου προς το παρόν συνεχίζει τη συνεργασία της με το κανάλι του Νέου Φαλήρου.

Αντιθέτως διακόπτεται η συνεργασία του ΣΚΑΪ με τους συμπαρουσιαστές της, Βαγγέλη Χαρισόπουλο και Λάουρα Νάργες.

Ακόμη δεν είναι σαφές το που θα αξιοποιηθεί η Μπάγια Αντωνοπούλου καθώς η χαμηλή τηλεθέαση έχει προκαλέσει ντόμινο αρνητικών εξελίξεων για τον ΣΚΑΪ ο οποίος πλέον σε μειονεκτική θέση βλέπει να χάνει την κούρσα της φετινής σεζόν στον πίνακα τηλεθέασης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του , τα στελέχη του ΣΚΑΪ πήραν την απόφαση να μην συνεχιστεί η εκπομπή με την Μπάγια Αντωνοπούλου λόγω των πολύ χαμηλών ποσοστών που σημειώνει η εκπομπή.

Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες είχε ζητηθεί από τους ανθρώπους που δουλεύουν πίσω από τις κάμερες να δηλώσουν ποιες άλλες ώρες τους βολεύει να εργάζονται στο κανάλι για να αλλάξουν οι βάρδιες.

Αυτό που φέρνει ο σταθμός σαν αιτιολογία είναι πέρα από τα χαμηλά ποσοστά και τα ανύπαρκτα έσοδα από τις διαφημίσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις