Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Λουκ Πέρι Μπέβερλι Χιλς: Πέθανε ο “Ντίλαν”, σε ηλικία 52 ετών
Δεν τα κατάφερε ούτε ο Λουκ Πέρι...

Λουκ Πέρι Μπέβερλι Χιλς: Πέθανε ο “Ντίλαν”, σε ηλικία 52 ετών

Λουκ Πέρι Μπέβερλι Χιλς: Απεβίωσε ο Λουκ Πέρι, ο σταρ του Μπέβερλι Χιλς σε ηλικία 52 ετών. Στις 28 Φεβρουαρίου είχε μπει εσπευσμένα στο νοσοκομείο καθώς υπέστη εγκεφαλικό στο σπίτι του. Όταν οι διασώστες έφτασαν στο σπίτι του ηθοποιού εκείνος είχε τις αισθήσεις του και έδειχνε να ανταποκρίνεται ωστόσο η κατάσταση του επιδεινώθηκε ραγδαία κατά τη μεταφορά […]

Λουκ Πέρι Μπέβερλι Χιλς: Απεβίωσε ο Λουκ Πέρι, ο σταρ του Μπέβερλι Χιλς σε ηλικία 52 ετών.

Στις 28 Φεβρουαρίου είχε μπει εσπευσμένα στο νοσοκομείο καθώς υπέστη εγκεφαλικό στο σπίτι του.

Όταν οι διασώστες έφτασαν στο σπίτι του ηθοποιού εκείνος είχε τις αισθήσεις του και έδειχνε να ανταποκρίνεται ωστόσο η κατάσταση του επιδεινώθηκε ραγδαία κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Στο διάστημα που ακολούθησε, οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του ήταν συγκεχυμένες, με τους μάνατζέρ του να ανακοινώνουν τις τελευταίες μόνο ημέρες ότι νοσηλεύεται υπό στενή παρακολούθηση σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ, ο γνωστός ηθοποιός απεβίωσε στο νοσοκομείο St. Joseph’s του Μπέρμπανκ στο Λος Αντζελες,  όπου νοσηλευόταν, περιστοιχισμένος από τα παιδιά του, την αρραβωνιαστικιά του, την πρώην σύζυγό του, τη μητέρα του, τον πατριό του και τα αδέλφια του.

Το μήνυμα της Σάνεν Ντόχερτι

Η Σάνεν Ντόχερτι που δίνει και η ίδια μάχη με τον καρκίνο ανέβασε λίγο νωρίτερα μια κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν.

«Φίλε μου. Σε κρατάω σφιχτά και σου στέλνω δύναμη. Το ‘χεις», έγραψε στη λεζάντα…

Ο συμπρωταγωνιστής του για χρόνια στη σειρά «Μπέβερλι Χιλς» και καλός του φίλος, Ian Ziering έγραψε ένα μήνυμα στην προσωπική του σελίδα στο instagram ποστάροντας επίσης μία κοινή τους φωτογραφία.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω το πώς νιώθω μετά τα σοκαριστικά νέα. Ας προσευχηθούμε όλοι για τη γρήγορη ανάρρωσή του».

Ποιος ήταν ο Λουκ Πέρι

Ο Λουκ Πέρι γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1966 στην πόλη Φρένρικταουν του Οχάιο.

Το 1990, στα 24 του χρόνια, πήρε το ρόλο του Ντίλαν ΜακΚέι στην εμβληματική σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», ρόλος που τον «στιγμάτισε» επαγγελματικά μέχρι και σήμερα.

Πριν πάθει το «βαρύ» εγκεφαλικό, ο Λουκ Πέρι υποδυόταν τον Φρεντ Άντριους στη σειρά του Netflix, Riverdale.

Η είδηση για το εγκεφαλικό έγινε γνωστή λίγες ώρες αφότου το Fox είχε κάνει ανακοίνωση για το ξεκίνημα ενός νέου κύκλου γυρισμάτων για το «Beverly Hills, 90210».

Η Σάνεν Ντόχερτι, συμπρωταγωνίστριά του στη σειράς είχε στείλει το δικό της μήνυμα συμπαράστασης για τον Πέρι.

«Δεν μπορώ να μιλήσω γιατί θα αρχίσω να κλαίω. Τον αγαπώ και ξέρει ότι τον αγαπώ. Είναι ο Ντίλαν μου», είπε σε μια συνέντευξή της.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις