Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Επίθεση ΑΤ Ακρόπολης: Φόβους για θύματα εκφράζει η Ένωση Αστυνομικών
ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση ΑΤ Ακρόπολης: Φόβους για θύματα εκφράζει η Ένωση Αστυνομικών

Επίθεση ΑΤ Ακρόπολης: Φόβους ότι “θα θρηνήσουμε θύματα, αν συνεχιστεί αυτή κατάσταση”, εκφράζουν με ανακοίνωσή τους οι αστυνομικοί της Ένωσης Αθηνών, με αφορμή τα τελευταία επεισόδια και ειδικότερα την καταδρομική επίθεση ομάδας κουκουλοφόρων με βόμβες μολότοφ κατά του Αστυνομικού Τμήματος Ακροπόλεως. Του Πέτρου Καρσιώτη “Έχουμε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου” “Έχουμε κρούσει”, τονίζουν  επισημαίνει “εδώ […]

Επίθεση ΑΤ Ακρόπολης: Φόβους ότι “θα θρηνήσουμε θύματα, αν συνεχιστεί αυτή κατάσταση”, εκφράζουν με ανακοίνωσή τους οι αστυνομικοί της Ένωσης Αθηνών, με αφορμή τα τελευταία επεισόδια και ειδικότερα την καταδρομική επίθεση ομάδας κουκουλοφόρων με βόμβες μολότοφ κατά του Αστυνομικού Τμήματος Ακροπόλεως.

Του Πέτρου Καρσιώτη

“Έχουμε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου”

“Έχουμε κρούσει”, τονίζουν  επισημαίνει “εδώ και πολύ καιρό τον κώδωνα του κινδύνου για την ανεξέλεγκτη δράση των κάθε λογής μπαχαλάκηδων και κάθε φορά οι έχοντες την ευθύνη, προσπαθούν να κρύψουν το πρόβλημα κάτω από το χαλί και να μας βαπτίσουν υπερβολικούς”.

Ποιος θα τους σταματήσει

Στην ίδια ανακοίνωση που ανήρτησαν στο facebook, η Ένωση Αστυνομικών Αθηνών, θέτει το ερώτημα  “αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση ποιος θα τους σταματήσει άραγε;” και συνεχίζει:

Η ΔΕΛΤΑ, τα ΜΑΤ και η Ασφάλεια

“Η ανύπαρκτη, πλέον, «ομάδα ΔΕΛΤΑ» τα σχεδόν διαλυμένα ΜΑΤ, ή η Ασφάλεια που ασχολείται μόνο με πάρεργα;

Θωρακίστε τους αστυνομικούς

Ξέρουν όλοι ότι λέμε την αλήθεια, επειδή όμως δεν διοικούμε, καλούμε τους «υπεύθυνους» να προστατεύσουν και να θωρακίσουν τους αστυνομικούς ώστε να μπορούν να προστατεύουν την κοινωνία.

Μην κυνηγάτε τη σκιά σας

Δείτε την αλήθεια κύριοι και σταματήστε να κυνηγάτε τη σκιά σας”, καταλήγουν στην ανάρτηση.

Η Αστυνομία φοβόταν χτύπημα σε τμήμα

Στο μεταξύ, η  Αστυνομία, αξιολογώντας γεγονότα του τελευταίου καιρού, τα οποία θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν αναρχικοί κουκουλοφόροι ( ζήτημα άδειας Κουφοντίνα, απεργία πείνας ποινικού αναρχικού), υποψιάστηκε πριν από λίγες ημέρες, ότι θα μπορούσε να αποτελέσει στόχο  κουκουλοφόρων και Αστυνομικό Τμήμα, αλλά δεν γνώριζε ποιο και βέβαια δεν μπόρεσε να αποτρέψει την πύρινη επίθεση, στο Τμήμα Ακροπόλεως.

Είχε δοθεί εντολή για απομάκρυνση οχημάτων 

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε σταλεί εντολή στους υπευθύνους των Τμημάτων να φροντίζουν ώστε τα αστυνομικά αυτοκίνητα να φυλάσσονται σε σημεία που δεν είναι προσβάσιμα από ομάδες αναρχικών και όχι πάντως έξω από τα Τμήματα.

Παρόλα αυτά, εκδηλώθηκε στην Ακρόπολη

Παρ όλα αυτά, η πύρινη επίθεση που φοβούνταν στην ηγεσία, εκδηλώθηκε  στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου  με βόμβες μολότοφ από 15 κουκουλοφόρους και υλικές ζημιές σε ένα συμβατικό αυτοκίνητο της Ασφάλειας,

Από τους αστυνομικούς ακολούθησαν δέκα προσαγωγές υπόπτων από το σημείο και την ευρύτερη περιοχή, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην Κρατική Ασφάλεια.

Διακίνηση ναρκωτικών Αθήνα: Εξαρθρώνεται το μεγαλύτερο δίκτυο, που διέπραττε και ληστείες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις