Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βάρκιζα φωτιά: Έξι ώρες ήταν μόνο του το μωρό – “Φοβήθηκα και δεν μπήκα”, είπε η μητέρα
ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΣΗΜΕΡΑ

Βάρκιζα φωτιά: Έξι ώρες ήταν μόνο του το μωρό – “Φοβήθηκα και δεν μπήκα”, είπε η μητέρα

Βάρκιζα φωτιά: Η 30χρονη μητέρα του βρέφους που απανθρακώθηκε θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή.

Βάρκιζα φωτιά: Στον ανακριτή σήμερα η μητέρα του μόλις 13 μηνών βρέφους που κάηκε ζωντανό σε διαμέρισμα στη Βάρκιζα. Η 30χρονη αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία της.

Η 30χρονη, που συνελήφθη την Πέμπτη με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και φαίνεται να μην έχει καταλάβει το μέγεθος της κακουργηματικής πράξης για την οποία κατηγορείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Έθνος» το 13 μηνών βρέφος είχε μείνει μόνο του για έξι ολόκληρες ώρες στο διαμέρισμα.

Η 30χρονη φέρεται να άφησε κοντά στο κρεβατάκι του παιδιού ένα θερμαντικό σώμα για να είναι ζεστό το δωμάτιο και στη συνέχεια  να βγήκε από την πολυκατοικία, προκειμένου να συναντήσει έναν Αλβανό φίλο της που την περίμενε μέσα στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με το Star, η κατηγορούμενη είπε ότι είχε αναμμένη τη σόμπα στο διαμέρισμα και ότι χρησιμοποιούσε το πιστολάκι μαλλιών, το οποίο άφηνε αναμμένο στα πόδια του μικρού κοριτσιού, για να ζεσταίνεται.

Η φωτιά μάλλον ξέσπασε από το θερμαντικό σώμα και το κοριτσάκι κάηκε ζωντανό, πάνω στο κρεβατάκι του.

Βάρκιζα φωτιά: Άφηνε συχνά το μωρό δεμένο μόνο του για ώρες

Σύμφωνα με τον Alpha, η μητέρα, που είχε αφήσει το μωρό για να συναντηθεί με τον φίλο της, άφηνε συνέχεια το μωρό μόνο του και εκείνη έφευγε από το σπίτι.

Όταν την ρώτησαν γιατί άφησε το μωρό μόνο του, φέρεται να είπε, πως «το μωρό πέθανε δεν μπορώ να κάνω κάτι, εγώ είμαι το θέμα τι θα πάθω», δείχνοντας πως ακόμη δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

Η μητέρα φέρεται να δήλωσε ότι έδενε το μωρό από την πρώτη ημέρα που γεννήθηκε. Είχε βάλει το καρεκλάκι του στο κρεβάτι για να μην κουνηθεί και εκείνη έφευγε. Επέστρεφε να δει τι κάνει δύο φορές την ημέρα και το τάιζε.

Σημειώνεται ότι η 30χρονη έχει ακόμη ένα παιδί το οποίο ζει με τον στρατιωτικό πατέρα του, ενώ είχε και ένα ακόμη παιδάκι, το οποίο δυστυχώς κατέληξε από σπάνια ασθένεια σε ηλικία 4 ετών, πριν λίγα χρόνια.

Δείτε ακόμη: 

Βάρκιζα φωτιά: Βαρύτατες κατηγορίες αντιμετωπίζει η μητέρα του άτυχου βρέφους

Βάρκιζα φωτιά: Το μωρό καιγόταν ζωντανό και η μητέρα του ήταν στην είσοδο του σπιτιού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις