Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Netflix ταινίες: Αλλάζουν το τέλος της πιο διάσημης ρομαντικής ταινίας
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Netflix ταινίες: Αλλάζουν το τέλος της πιο διάσημης ρομαντικής ταινίας

Netflix ταινίες: Έκοψαν σκηνή για να δώσουν διαφορετικό τέλος στην ταινία.

Netflix ταινίες: Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν στην προβολή του κλασικού πλέον «The Notebook», στο τέλος οι χαρακτήρες δεν πεθαίνουν μαζί.

Οι φανς διαμαρτυρήθηκαν καθώς προκάλεσε δυσάρεστη έκπληξη αυτή η εξέλιξη. Όλοι περίμεναν το συγκινητικό τέλος με τους Allie και Noah στο νοσοκομείο να κρατά ο ένας το χέρι του άλλου και να πεθαίνουν μαζί.

Ωστόσο στη δική του εκδοχή το ζευγάρι κρατά μεν τα χέρια ο ένας του άλλου και μιλούν αλλά δεν πεθαίνουν καθώς η συγκεκριμένη σκηνή κόπηκε.

Από την πλευρά του το Netflix UK ισχυρίζεται ότι δεν επεξεργάστηκαν αυτοί την ταινία αλλά οι ιθύνοντες τους έστειλαν την κόπια με το εναλλακτικό τέλος.

«Υπάρχει μια εναλλακτική εκδοχή που μας έδωσαν. Το ερευνούμε. Προφανώς, μερικές ταινίες έχουν περισσότερα από ένα τέλος» ανέφεραν οι υπεύθυνοι.

Την ίδια ώρα ο συγγραφέας του βιβλίου, Nicholas Sparks, τόνισε στο show «Today» όπου βρέθηκε καλεσμένος ότι προτιμά το αρχικό τέλος.

The Notebook ως μιούζικαλ

Η θυελλώδης ιστορία αγάπης των Άλι και Νόα δοκιμάστηκε πολλές φορές από εμπόδια, είτε οικογενειακά ή κοινωνικά και στο τέλος επιβίωσε.

Θα καταφέρει να…επιβιώσει και στο Μπρόντγουεϊ;

Το «The Notebook», η ταινία από το 2004 που βασίστηκε στο μυθιστόρημα του Νίκολας Σπαρκς (1996) σε σκηνοθεσία Νικ Κασσαβέτης, πρόκειται να μεταφερθεί από τη μεγάλη οθόνη στη θεατρική σκηνή.

Τη μουσική θα συνθέσει η τραγουδίστρια-τραγουδοποιός Ινγκρίντ Μάικλσον, η οποία θα γράψει και τους στίχους στα τραγούδια της παράστασης.

Το σενάριο αναλαμβάνει η παραγωγός Μπέκα Μπρανστάτερ («This Is Us»).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις