Αεροπορικά ταξίδια: Χρήσιμα αξεσουάρ για τον ύπνο

PLUS

Αεροπορικά ταξίδια: Χρήσιμα αξεσουάρ για τον ύπνο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Αεροπορικά ταξίδια: Ο ύπνος κατά τη διάρκεια ενός ταξιδίου ίσως θεωρείται πολυτέλεια, ωστόσο υπάρχουν αξεσουάρ που θα λύσουν τα χέρια ενός ταξιδιώτη.

28.02.2019 | 09:52

Αεροπορικά ταξίδια: Η διαδικασία του ύπνου κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού αποτελεί συνήθως μια μορφή πολυτέλειας για τους περισσότερους ταξιδιώτες.

Ακόμα και μερικά λεπτά ξεκούρασης είναι μια ικανοποίηση, το σώμα σου μπορεί να γεμίσει με ενέργεια και να αντέξεις τις βόλτες μόλις φτάσεις στον προορισμό σου. Επιπλέον θα κερδίσεις χρόνο από τη ξεκούραση στο ξενοδοχείο, άρα θα εξερευνήσεις ακόμα περισσότερο την πόλη που βρίσκεσαι. Υπάρχουν, ορισμένα χρήσιμα αξεσουάρ, τα οποία μπορούν τόσο να μετατρέψουν την ταλαιπωρία ενός άβολου ταξιδιού σε μία αρκετά αναπαυτική μετακίνηση, ωστόσο και να βοηθήσουν το χρήστη να κοιμηθεί ήρεμα.

Αεροπορικά ταξίδια: 2+1: gadgets για τον ύπνο

Κολάρο ταξιδίου

Αναμφίβολα ένα αξεσουάρ, που διευκολύνει τον ύπνο ενός επιβάτη, ανεξαρτήτως μεταφορικού μέσου, είναι το αυχενικό κολάρο ταξιδιού. Το ειδικά αυτό σχεδιασμένο μαξιλαράκι λαιμού μπορεί να μετατρέψει το άβολο κάθισμα σε μία αρκετά αναπαυτική θέση. Σίγουρα η εμπειρία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού θα είναι καλύτερη, όσο και η ποιότητα του.

Μάσκα ύπνου

Μπλοκάρουν το φως και δημιουργούν τεχνητές συνθήκες συσκότισης στα μάτια. Επομένως διευκολύνουν τον εγκέφαλο να βυθιστεί στο στάδιο του ύπνου. Αποδεικνύονται, ιδιαίτερα χρήσιμες, όταν ο κάτοχος της διπλανής θέσης επιθυμεί να απολαύσει τη θέα από το παράθυρο. Ακόμα και να παίξει στο tablet το αγαπημένο του παιχνίδι με τη φωτεινότητα στο τέρμα.  Υπάρχουν δύο είδη από μάσκες ύπνου, οι συμβατικές υφασμάτινες μάσκες και εκείνες που διαθέτουν ενσωματωμένο υγρό με αρωματοθεραπευτικές ιδιότητες.

«Έξυπνη» κουβέρτα-μαξιλάρι

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο κλιματισμός στα μέσα μεταφοράς έχει αναγκάσει τους επιβάτες μιας πτήσης ή ενός λεωφορείου να είναι ντυμένοι σαν «κρεμμύδια». Έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στο περιβάλλον. Το πρόβλημα μπορεί να λυθεί πολύ εύκολα με μία κουβέρτα ταξιδίου, οι περισσότερες με τις περισσότερες  τυλίγονται σε μαξιλάρι, ώστε να έχουν και αυτήν τη χρήση. Για τους πιο απαιτητικούς, υπάρχουν και οι πιο hi-tech λύσεις, όπως είναι οι φορητές ηλεκτρικές κουβέρτες, οι οποίες λειτουργούν με usb!

Exit mobile version