Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χαλάνδρι: Δύο εκδοχές για τη δολοφονία του 64χρόνου
ΕΛΛΑΔΑ

Χαλάνδρι: Δύο εκδοχές για τη δολοφονία του 64χρόνου

Στο Χαλάνδρι έλαβε χώρο το έγκλημα εις βάρος του 64 χρόνου που βρέθηκε νεκρός στο ισόγειο διαμέρισμά του. Ο θάνατος στου 64 χρόνου, στο Χαλάνδρι, σύμφωνα με τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής προέκυψε από σκόπιμη δηλητηρίαση ή ασφυξία. Ο 64χρονος είχε βρεθεί νεκρός σε προχωρημένη σήψη μέσα στο διαμέρισμά του. Η βασική […]

Χαλάνδρι: Δύο εκδοχές για τη δολοφονία του 64 χρόνου

Στο Χαλάνδρι έλαβε χώρο το έγκλημα εις βάρος του 64 χρόνου που βρέθηκε νεκρός στο ισόγειο διαμέρισμά του.

Ο θάνατος στου 64 χρόνου, στο Χαλάνδρι, σύμφωνα με τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής προέκυψε από σκόπιμη δηλητηρίαση ή ασφυξία.

Ο 64χρονος είχε βρεθεί νεκρός σε προχωρημένη σήψη μέσα στο διαμέρισμά του. Η βασική ύποπτος, η οποία και αναζητείται, θεωρείται η 56χρονη σύντροφός του από τη Γερμανία.

Σημειώνεται πως έχει εξαφανισθεί από τις αρχές Ιανουαρίου, τότε που προσδιορίζεται χρονικά και η δολοφονία του άνδρα.

Τι έδειξε η νεκροτομή

Η νεκροτομή δεν έδειξε εξωτερικές κακώσεις, τραύματα από μαχαίρι ή βλήμα όπλου, ενώ προσδιόρισε χρονικά τον θάνατο περίπου 1,5 μήνα πριν τον εντοπισμό.

Αναμένονται οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο θάνατος προήλθε από ασφυξία ή από δηλητηρίαση.

Οι αστυνομικοί που αναζητούν τα ίχνη της 56χρονης Γερμανίδας διαπίστωσαν ότι ενδεχομένως ταξίδεψε προς την πατρίδα της στις αρχές Ιανουαρίου. Την ίδια ημερομηνία το θύμα είχε πει σε γείτονες και φίλους, πως θα πήγαιναν εκεί για τις γιορτές.

Παράλληλα, από τα στοιχεία ταυτότητας που έχουν στην κατοχή τους σε συνεργασία με διωκτικές αρχές ξένων χωρών, διαπιστώνουν πως η βασική ύποπτος δεν έχει απασχολήσει για κάποιο αδίκημα.

Οι αρμόδιες διωκτικές αρχές έφθασαν στο ισόγειο διαμέρισμα της οδού Κονίτσης εξαιτίας της έντονης δυσοσμίας.

Η σορός του άτυχου άνδρα βρέθηκε στο πάτωμα του υπνοδωματίου, τυλιγμένη σε σεντόνι, όπως επίσης και με σακούλες και ταινία συσκευασίας, ενώ τα χέρια του θύματος ήταν δεμένα με σχοινί.

Οι αστυνομικοί από τα ευρήματα δεν διαπιστώνουν προμελέτη του εγκλήματος, ωστόσο οι ενέργειες μετά την ανθρωποκτονία αναδεικνύουν σπουδή, για την καθυστέρηση εντοπισμού της σορού. Αυτό συνέβη προκειμένου ο δράστης ή η δράστιδα να κερδίσουν χρόνο, ώστε να εξαφανιστούν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις