Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

19

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Mega: Το ιστορικό κανάλι επιστρέφει στην οθόνη μας
ΕΛΛΑΔΑ

Mega: Το ιστορικό κανάλι επιστρέφει στην οθόνη μας

Mega: Το ιστορικό κανάλι επιστρέφει στην οθόνη, αν και αυτό θα έχει μικρή διάρκεια Mega: Το κανάλι που άφησε τεράστια παρακαταθήκη, επιστρέφει στις οθόνες μας, με έναν ελάχιστο αριθμό εργαζομένων και μόνο για να προχωρήσει ο πλειστηριασμός. Η νέα είδηση κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου. Ο τηλεοπτικός σταθμός πρέπει να μεταδώσει πρόγραμμα, […]

Mega

Mega: Το ιστορικό κανάλι επιστρέφει στην οθόνη, αν και αυτό θα έχει μικρή διάρκεια

Mega: Το κανάλι που άφησε τεράστια παρακαταθήκη, επιστρέφει στις οθόνες μας, με έναν ελάχιστο αριθμό εργαζομένων και μόνο για να προχωρήσει ο πλειστηριασμός.

Η νέα είδηση κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου.

Ο τηλεοπτικός σταθμός πρέπει να μεταδώσει πρόγραμμα, προκειμένου να προχωρήσει ο πλειστηριασμός των περιουσιακών στοιχείων της Τηλέτυπος.

Ο ν. 4307/2014 δίνει τη δυνατότητα της ειδικής διαχείρισης εν λειτουργία μιας επιχείρησης, όμως χρησιμοποιείται για να οδηγηθεί σε εκκαθάριση.

Όταν όμως δεν υφίσταται λειτουργία της εταιρείας που έχει εξασφαλίσει την απόφαση της προστασίας από τους πιστωτές, τότε υπάρχει ουσιαστικό ζήτημα σε όλη τη διαδικασία.

Σχετική εικόνα

Mega: Αποκλειστικά σε δύο πλατφόρμες

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις typologies.gr, ο ειδικός εκκαθαριστής προτίθεται το επόμενο διάστημα να λειτουργήσει το Mega ως πρόγραμμα, αλλά θα ανέβει αποκλειστικά στις δύο συνδρομητικές πλατφόρμες της Nova και του OTE, με μόνο στόχο να προχωρήσει νομότυπα η ειδική διαχείριση, που εξελίσσεται σε εκκαθάριση.

Mega: Η στιγμή του τέλους

Τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Οκτωβρίου, λίγο μετά τις 2.00 και συγκεκριμένα στις 2.11 π.μ. το Mega σταμάτησε να εκπέμπει. Το σήμα του έπεσε, όπως άλλωστε είχε προαναγγελθεί και το Μεγάλο Κανάλι πέρασε στην ιστορία.

Με πλάνα από τους «Απαράδεκτους» και με μία πρωτοφανή σε ένταση και μέγεθος αντίδραση στα κοινωνικά δίκτυα ο σταθμός αποχαιρέτησε το κοινό του, που από το Νοέμβριο του 1989 ως και τις 28 Οκτωβρίου του 2018 δε σταμάτησε να το στηρίζει ακόμη κι όταν αυτό επέμενε να μεταδίδει επαναλήψεις παλαιότερων ελληνικών σειρών

Δείτε ακόμη: 

Κάκια Ιγερινού για Mega: Θανάση τα έμαθες τα νέα;

Πρετεντέρης για Mega: Ξέρουμε αυτούς που το έκλεισαν, με ονοματεπώνυμα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις