Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο

  Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα επιστρέψει στο σπίτι του, αφού σήμερα (25/02) παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο.   Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση το περασμένο Σάββατο και πλέον είναι έτοιμος να αρχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης του.  Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αναμένεται σήμερα να πάρει εξιτήριο και να βγει από το νοσοκομείο. Ο διεθνής άσος […]

 

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα επιστρέψει στο σπίτι του, αφού σήμερα (25/02) παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο.  

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση το περασμένο Σάββατο και πλέον είναι έτοιμος να αρχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης του.  Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αναμένεται σήμερα να πάρει εξιτήριο και να βγει από το νοσοκομείο.

Ο διεθνής άσος δείχνει αποφασισμένος να παλέψει για να δώσει το «παρών» στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας και να συμμετέχει στις προπονήσεις, ώστε να είναι έτοιμος για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που θα αποφασίσει ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ, Χρήστος Θέος, και ο γυμναστής της ομάδας, Χρήστος Μουρίκης. Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας ήταν από την αρχή δίπλα στο πλευρό του.

Αποτέλεσμα εικόνας για λαζαρος χριστοδουλόπουλος τραυματισμος

Λάζαρος Χριστοδουλόυλος: Ο τραυματισμός του

Οι φόβοι που εκφράστηκαν σχετικά με τον τραυματισμό του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν. Ο 32χρονος εξτρέμ υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΚ και ασφαλώς δεν υπολογίζεται μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής είχε περάσει στον αγώνα στο 46′ και αντικαταστάθηκε στο 68′ από τον Γκερέρο, καθώς λίγο νωρίτερα, στο 65′, είχε σωριαστεί στο έδαφος μετά από στραβοπάτημα. Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με δάκρυα στα μάτια, έχοντας καταλάβει ότι χτύπησε σοβαρά.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Χριστοδουλόπουλος παθαίνει ρήξη χιαστού στο ίδιο γόνατο. Το είχε πάθει και το 2011 σε φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Σίβασπορ.

Όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού στέκεται στο πλευρό του Λάζαρου και η αλήθεια είναι πώς οι «ερυθρόλευκοι» δεν πανηγύρισαν όπως θα ήθελαν το 4-1 επί της ΑΕΚ, καθώς το μυαλό όλων ήταν στον άτυχο ποδοσφαιριστή.

Σχετική εικόνα

Η επιστροφή του

Συνήθως σε ανάλογους τραυματισμούς η επιστροφή είναι στους έξι μήνες και δεν απαιτούνται βιασύνες υπό το φόβο νέου προβλήματος. Ειδικά στην περίπτωση του Λάζαρου, ο οποίος είχε υποστεί και στο παρελθόν ακριβώς τον ίδιο τραυματισμό. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και οι φίλαθλοι της ομάδας περιμένουν με αγωνία την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους και ελπίζουν, αυτό να γίνει σύντομα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις