Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΑΕΚ: Προβλήματα με Μπακασέτα και Τσιγκρίνσκι
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΚ: Προβλήματα με Μπακασέτα και Τσιγκρίνσκι

    ΑΕΚ: Ο τεχνικός των “κιτρινόμαυρων”, Μανόλο Χιμένεθ πιθανότητα δε θα έχει στη διάθεση του, τους Μπακασέτα και Τσιγκρίνσκι για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.  Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας, ωστόσο τα προβλήματα για τον κόουτς της πρωταθλήτριας είναι αρκετά! ΑΕΚ: Μπακασέτας και Τσιγκρίνσκι στα “πιτς” Με γεμάτο […]

 

ΑΕΚ: Προβλήματα με Μπακασέτα και Τσιγκρίνσκι

 

ΑΕΚ: Ο τεχνικός των “κιτρινόμαυρων”, Μανόλο Χιμένεθ πιθανότητα δε θα έχει στη διάθεση του, τους Μπακασέτα και Τσιγκρίνσκι για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. 

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας, ωστόσο τα προβλήματα για τον κόουτς της πρωταθλήτριας είναι αρκετά!

ΑΕΚ: Μπακασέτας και Τσιγκρίνσκι στα “πιτς”

Αποτέλεσμα εικόνας για μπακασετασ

Με γεμάτο απουσιολόγιο φαίνεται πως θα παραταχθεί η ΑΕΚ απέναντι στον Ατρόμητο την Τρίτη (19:30) στο ΟΑΚΑ, στη ρεβάνς της νίκης της με 1-0 στο Περιστέρι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Τάσος Μπακασέτας που αποχώρησε με ενοχλήσεις στο ημίχρονο του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, θα υποβληθεί πιθανότατα σήμερα (25/02) σε εξετάσεις και είναι οριστικά νοκ άουτ. Αντίθετα ο Ουκρανός αμυντικός  ακολούθησε και χθες ατομικό πρόγραμμα και είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να βρίσκεται έστω και στην αποστολή με τους “ασπρομπλέ”.

Ο τραυματισμός του Χούλτ

Αποτέλεσμα εικόνας για χουλτ
Σε όλα αυτά προστίθεται και η απουσία του Νίκλας Χουλτ, που παρουσιάζει ναι μεν βελτίωση, αλλά θα χρειαστεί άλλες 2-3 εβδομάδες για να επιστρέψει στη δράση.  Οι επιλογές για τα μετόπισθεν από τη στιγμή που και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είναι εκτός μετά από απαίτηση του ισχυρού άντρα της ΠΑΕ, Δημήτρη Μελισσανίδη.
Οι λύσεις που θα μπορεί να χρησιμοποιήσει ο Μανόλο Χιμένεθ είναι ελάχιστες, με τον ίδιο να ψάχνει ακόμα την εντεκάδα για το ματς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις