Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χαλάνδρι: Ψάχνουν τη σύζυγο του 64 χρόνου για απαντήσεις
ΕΛΛΑΔΑ

Χαλάνδρι: Ψάχνουν τη σύζυγο του 64 χρόνου για απαντήσεις

Χαλάνδρι: Τα ίχνη της Γερμανίδας συντρόφου του 64χρονου αναζητούν οι αρχές.  Θρίλερ στο Χαλάνδρι με πτώμα ανδρός που εντοπίστηκε σε ισόγειο διαμέρισμα σε προχωρημένη σήψη. Τα ίχνη του 64χρονου είχαν χαθεί από τις αρχές Ιανουαρίου από το διαμέρισμα όπου διέμενε με τη σύντροφό του στην οδό Κονίτσης στο Χαλάνδρι. Οι αστυνομικοί όταν μετέβησαν στο σημείο, […]

Χαλάνδρι: Ψάχνουν τη σύζυγο του 64 χρόνου για απαντήσεις

Χαλάνδρι: Τα ίχνη της Γερμανίδας συντρόφου του 64χρονου αναζητούν οι αρχές. 

Θρίλερ στο Χαλάνδρι με πτώμα ανδρός που εντοπίστηκε σε ισόγειο διαμέρισμα σε προχωρημένη σήψη. Τα ίχνη του 64χρονου είχαν χαθεί από τις αρχές Ιανουαρίου από το διαμέρισμα όπου διέμενε με τη σύντροφό του στην οδό Κονίτσης στο Χαλάνδρι.

Οι αστυνομικοί όταν μετέβησαν στο σημείο, μετά από τηλεφώνημα ενοίκου της πολυκατοικίας λόγω της έντονης δυσοσμίας, εντόπισαν το πτώμα τυλιγμένο σε σεντόνι και τα χέρια δεμένα.

Όλα δείχνουν ότι το πτώμα που βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (21/2) τυλιγμένο σε ένα σεντόνι και δεμένο χειροπόδαρα ανήκει στον 64χρονο. Η Γερμανίδα σύντροφος του είναι εξαφανισμένη με το πιο πιθανό σενάριο να έχει εγκαταλείψει τη χώρα.

 

Τι είπε η ιατροδικαστής

Το θύμα, φέρει κάποια σημάδια στο κεφάλι που όμως η ιατροδικαστής δεν ήταν σε θέση από τη νεκροψία να αποφανθεί αν ήταν αυτά που τον έστειλαν στο θάνατο. Το ισόγειο διαμέρισμα της οδού Κονίτσης δεν φέρει ίχνη παραβίασης ούτε είχε ερευνηθεί.

Το γεγονός αυτό αποκλείει το ενδεχόμενο της ληστείας και οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο δολοφόνος του ηλικιωμένου ήταν γνωστός του.

Για το λόγο αυτό, προσπαθούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ μέσα από καταθέσεις συγγενών και φίλων του 64χρονου να διαπιστώσουν αν είναι αυτός το θύμα καθώς το πτώμα είναι σε προχωρημένη σήψη και δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί.

Τι είπε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μιλώντας στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών είπε ότι στις 5 Ιανουαρίου η Γερμανίδα κατέβαλλε το ενοίκιο και στη συνέχεια δεν την ξαναείδε.

Η άποψη της ΕΛΑΣ

Το κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων που ερεύνησε το διαμέρισμα της φρίκης προσπάθησε να εντοπίσει το αντικείμενο με το οποίο ο δράστης πιθανότατα χτύπησε στο κεφάλι το θύμα και άλλα στοιχεία που θα διαφωτίσουν την υπόθεση.

Σήμερα (22/2) αναμένεται να γίνει και η νεκροτομή έτσι ώστε οι αρχές να έχουν πιο ξεκάθαρη εικόνα για το πτώμα που βρέθηκε τυλιγμένο με σεντόνι και δεμένο χειροπόδαρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις