Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ντέρμπι μεγάλων ανατροπών και συγκινήσεων ανάμεσα σε Ολυμπιακό – ΑΕΚ (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ντέρμπι μεγάλων ανατροπών και συγκινήσεων ανάμεσα σε Ολυμπιακό – ΑΕΚ (vid)

Μεγάλη βραδιά στο γήπεδο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” σε ένα ντέρμπι με δυο πρόσωπα. Το πάνω χέρι στο πρώτο ημίχρονο είχε η ΑΕΚ που άνοιξε το σκορ στο 3′ με τον Πόνσε. Μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου ο Ολυμπιακός άφησε την κακή του πλευρά στα αποδυτήρια και “πάτησε” την ΑΕΚ με τέσσερα γκολ (Καμαρά (50′), Φορτούνης (72′ […]

Ονειρική βραδιά για τους Πειραιώτες (vid)

Μεγάλη βραδιά στο γήπεδο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” σε ένα ντέρμπι με δυο πρόσωπα.

Το πάνω χέρι στο πρώτο ημίχρονο είχε η ΑΕΚ που άνοιξε το σκορ στο 3′ με τον Πόνσε. Μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου ο Ολυμπιακός άφησε την κακή του πλευρά στα αποδυτήρια και “πάτησε” την ΑΕΚ με τέσσερα γκολ (Καμαρά (50′), Φορτούνης (72′ και 87′), Χασάν (83′), όπου επικράτησε στον αγώνα με 4-1.

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το ματς της χρονιάς το χθεσινό ντέρμπι το οποίο ήταν απόλυτα ανατρεπτικό και με πολλά συναισθήματα και για τις δύο ομάδες.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα των κιτρινόμαυρων ήταν αυτή που κυριάρχησε ανοίγοντας το σκορ νωρίς παγώνοντας την ομάδα του ολυμπιακού η οποία φαινόταν ανίκανη να αντιδράσει. Πολλές οι ευκαιρίες που οι ΑΕΚ δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει στο πρώτο μέρος.

Ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ερυθρόλευκοι βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και ανέτρεψαν τα πάντα μέσα σε λιγότερο από 45 λεπτά.

Με τέσσερα γκολ κάνοντας τους πάντες να παραμιλούν από την τεράστια αλλαγή που επέδειξε η ομάδα του Πέδρο Μάρτνις μέσα στο τερέν.

Ο Ολυμπιακός σήκωσε το κεφάλι και δεν άφησε στην ΑΕΚ τo χώρο για να αντιδράσει. Και κάπως έτσι έστειλε ηχηρό μήνυμα σε όλους για το ποιος είναι το αφεντικό στο φαληρικό γήπεδο.

Στα άσχημα νέα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πήγε για μαγνητική. Υπάρχουν φόβοι για ρήξη χιαστών λόγο τραυματισμού λίγο μετά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνς): Σα, Μεριά, Σισέ, Βούκοβιτς (46′ Τοροσίδης), Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Ποντένσε, Ζιλ Ντίας (46′ Χριστοδουλόπουλος, 68′ λ.τ. Γκερέρο), Φορτούνης, Χάσαν.

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Οικονόμου, Τσόσιτς, Μπακάκης, Σιμόες, Άλεφ (78′ Γαλανόπουλος), Μάνταλος (85′ Αλμπάνης), Κλωναρίδης (57′ Μπακασέτας), Λιβάγια, Πόνσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις