Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / “Μαζέψου μαμά”: Μπελάδες για τον Ζανιόλο, το νέο αστέρι των Ρωμαίων (pics-vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Μαζέψου μαμά”: Μπελάδες για τον Ζανιόλο, το νέο αστέρι των Ρωμαίων (pics-vid)

Ο Νικολό Ζανιόλο έγραψε ιστορία όταν σκόραρε στην αναμέτρηση της ομάδας του με την Πόρτο για το Champions League και έγινε ο νεότερος Ιταλός ποδοσφαιριστής, που σκοράρει δύο τέρματα σε αγώνα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης The breakthrough in Rome comes from 19-year-old Nicolo Zaniolo. Roma leads Porto 1-0 (via @brlive) pic.twitter.com/2VTUSzGTPP — Planet Fútbol (@si_soccer) February […]

Νικολό-Ζανιόλο.jpg

Ο Νικολό Ζανιόλο έγραψε ιστορία όταν σκόραρε στην αναμέτρηση της ομάδας του με την Πόρτο για το Champions League και έγινε ο νεότερος Ιταλός ποδοσφαιριστής, που σκοράρει δύο τέρματα σε αγώνα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης

Ο 19χρονος είναι γιος του βετεράνου Ιταλού επιθετικού της Τζένοα Ίγκορ Ζανιόλο.

Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Ακαδημία της Φιορεντίνα, ενώ έχει περάσει επίσης από την Βίρτους Εντέλα και την Ίντερ, πριν πάρει μεταγραφή το περσινό καλοκαίρι στη Ρόμα, με την οποία μετράει ήδη 22 συμμετοχές και πέντε γκολ.

Όμως ο άσος της Ρόμα έχει μπελάδες στο σπίτι του και αφορμή πάλι… τα social media.

Η 40χρονη μητέρα του, Φραντσέσκα Κόστα, είναι μία από τις πιο ωραίες γυναίκες της Ιταλίας και φροντίζει να το θυμίζει σε όλους μέσω Instagram, με άκρως σέξι φωτογραφίες.

Ωστόσο, όλο αυτό έχει ενοχλήσει τους ανθρώπους της Ρόμα, που έβαλαν τον γιο της να της ζητήσει να… μαζευτεί.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Corriere della Sera», ο Νικολό Ζανιόλο είπε στη μητέρα του: «Σταμάτησέ το, μαμά. Αρκετά με αυτές τις φωτογραφίες. Μα, τι κάνεις, ποζάροντας με αυτό τον τρόπο; Είσαι 40 χρονών!». Το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας αναφέρει, μάλιστα, ότι η σύσταση αυτή έγινε, κατόπιν υπόδειξης των «τζιαλορόσι».

https://www.instagram.com/p/Bq5BkiFn4j3/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BW_LZW0gNRb/

in2 in4 in1 in3 in8 in7 in6 in5
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις