Αθήνα

°C

Τρίτη

11

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μητέρα καταδικάστηκε επειδή πλαστογράφησε απολυτήριο δημοτικού
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητέρα καταδικάστηκε επειδή πλαστογράφησε απολυτήριο δημοτικού

Ακόμα μια υπόθεση που παραπέμπει στην καθαρίστρια από τον Βόλο, ένα ζήτημα που δίχασε την κοινωνία και έφερε στο προσκήνιο έναν τραγικό νόμο Μητέρα 13 παιδιών καταδικάστηκε ερήμην σε κάθειρξη 8 ετών. Η καθαρίστρια σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων,πλαστογράφησε το απολυτήριο δημοτικού και διόρθωσε τον χρόνο αποφοίτησης από το δημοτικό. H πολύτεκνη μητέρα ισχυρίστηκε ότι το τελείωσε […]

Μητέρα καταδικάστηκε επειδή πλαστογράφησε απολυτήριο δημοτικού

Ακόμα μια υπόθεση που παραπέμπει στην καθαρίστρια από τον Βόλο, ένα ζήτημα που δίχασε την κοινωνία και έφερε στο προσκήνιο έναν τραγικό νόμο

Μητέρα 13 παιδιών καταδικάστηκε ερήμην σε κάθειρξη 8 ετών. Η καθαρίστρια σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων,πλαστογράφησε το απολυτήριο δημοτικού και διόρθωσε τον χρόνο αποφοίτησης από το δημοτικό.

H πολύτεκνη μητέρα ισχυρίστηκε ότι το τελείωσε το 1980 και όχι το 1981, όπως ήταν η αλήθεια.

Σύμφωνα με το prevezatoday.gr, η Δ.Κ. προσκόμισε το απολυτήριο για να λάβει θέση κατώτερου ή κατώτατου προσωπικού στο νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Η ίδια είναι μητέρα δεκατριών παιδιών εκ των οποίων τα 5 είναι και σήμερα ανήλικα.

Μάλιστα, η ίδια καταδικάστηκε ερήμην από το δικαστήριο.

Ωστόσο, η απουσία της δεν οφείλεται σε στρεψοδικία, αλλά στο γεγονός ότι ζήτησε αναβολή, καθώς πάσχει από την καρδιά της και έχει τοποθετήσει απινιδωτή.

Αν και προσκόμισε ιατρική γνωμάτευση, το αίτημά της για αναβολή απορρίφθηκε.

Η γυναίκα κατέθεσε έφεση στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ιωαννίνων, με την εκδίκαση της υπόθεσης να έχει προσδιοριστεί για τις 5 Μαρτίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις