Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τσιτσιπάς: Όποια ενδιαφέρεται για μένα να μου στείλει μήνυμα – Υπό έναν όρο (vid)
LIFESTYLE

Τσιτσιπάς: Όποια ενδιαφέρεται για μένα να μου στείλει μήνυμα – Υπό έναν όρο (vid)

Για την προσωπική του ζωή μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον Αντώνη Σρόιτερ. Ο 20χρονος τενίστας ο οποίος ζει μόνιμα στις Κάννες και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Australian Open εκτός από τα επαγγελματικά μίλησε και για τα προσωπικά του στον δημοσιογράφο, αναφέροντας πως δεν έχει καθόλου χρόνο για έρωτα και σχέσεις. Ωστόσο παρά τις δηλώσεις του, ο Στέφανος […]

Στέφανος Τσιτσιπάς

Για την προσωπική του ζωή μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον Αντώνη Σρόιτερ.

Ο 20χρονος τενίστας ο οποίος ζει μόνιμα στις Κάννες και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Australian Open εκτός από τα επαγγελματικά μίλησε και για τα προσωπικά του στον δημοσιογράφο, αναφέροντας πως δεν έχει καθόλου χρόνο για έρωτα και σχέσεις.

Ωστόσο παρά τις δηλώσεις του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε οδηγίες σε όποια ενδιαφέρεται, λέγοντας πως μπορεί να του στείλει μήνυμα στο Instagram.

«Δεν έχω χρόνο για έρωτα και για σχέσεις. Είμαι τόσο απασχολημένος με αυτό που κάνω τώρα, που είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι στο μυαλό μου. Κάποια στιγμή φαντάζομαι θα έρθει η ώρα του, αλλά αυτή τη στιγμή όχι. Όποια ενδιαφέρεται να στείλει dm στο Instagram. Η ιδανική πρέπει να έχει καλό χαρακτήρα…», ανέφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Στην ίδια συνέντευξη ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε ότι έλαβε πολλά συγχαρητήρια, εκτός των άλλων, από τον Σάκη Ρουβά και την Άννα Βίσση, αλλά δεν γνώριζε τους δυο σταρ στο τραγούδι.

Συμπλήρωσε, πάντως, ότι από Έλληνες τραγουδιστές γνωρίζει μόνον έναν, και αυτός είναι ο Αντώνης Ρέμος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις