Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Προβλήματα ηλεκτροδότησης σε Αττική και Νότια Ελλάδα – Αυξάνονται συνεχώς οι εγκλωβισμοί ανθρώπων σε ασανσέρ
ΕΛΛΑΔΑ

Προβλήματα ηλεκτροδότησης σε Αττική και Νότια Ελλάδα – Αυξάνονται συνεχώς οι εγκλωβισμοί ανθρώπων σε ασανσέρ

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση παρατηρούνται σε περιοχές της Αττικής αλλά και σε όλη τη Νότια Ελλάδα, λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα μας. Από τις 18:00 το απόγευμα και μετά πραγματοποιούνται διακοπές ρεύματος σε διάφορες περιοχές του Λεκανοπεδίου, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα. Μέχρι τώρα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχτεί 15 κλήσεις για απεγκλωβισμούς ανθρώπων από ασανσέρ, οι […]

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση παρατηρούνται σε περιοχές της Αττικής αλλά και σε όλη τη Νότια Ελλάδα, λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα μας.

Από τις 18:00 το απόγευμα και μετά πραγματοποιούνται διακοπές ρεύματος σε διάφορες περιοχές του Λεκανοπεδίου, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα.

Μέχρι τώρα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχτεί 15 κλήσεις για απεγκλωβισμούς ανθρώπων από ασανσέρ, οι περισσότεροι στο κέντρο της Αθήνας αλλά και σε Πειραιά, Ζωγράφου, Γλυφάδα, Καλλιθέα και Μεταμόρφωση.

Οι διακοπές οφείλονται κυρίως στους δυνατούς ανέμους που έχουν σαν αποτέλεσμα την πτώση δέντρων στα καλώδια της ΔΕΗ, το σπάσιμο μονωτήρων από κλαδιά κτλ.

Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ βρίσκονται σε ετοιμότητα για την αποκατάσταση των βλαβών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις