Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος Δυτικής Μάνης – Έχουν πνιγεί στα σκουπίδια
ΕΛΛΑΔΑ

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος Δυτικής Μάνης – Έχουν πνιγεί στα σκουπίδια

Στα σκουπίδια έχει πνιγεί ο Δήμος Δυτικής Μάνης, με αποτέλεσμα να κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης για λόγους δημόσιας υγείας, μέχρι και τον Ιούλιο. Ένας από τους πιο όμορφους δήμους της χώρας μας, παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης, ενώ απειλείται και η υγεία των πολιτών. Την κήρυξη του Δήμου Δυτικής Μάνης σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας, […]

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος Δυτικής Μάνης - Έχουν πνιγεί στα σκουπίδια

Στα σκουπίδια έχει πνιγεί ο Δήμος Δυτικής Μάνης, με αποτέλεσμα να κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης για λόγους δημόσιας υγείας, μέχρι και τον Ιούλιο.

Ένας από τους πιο όμορφους δήμους της χώρας μας, παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης, ενώ απειλείται και η υγεία των πολιτών.

Την κήρυξη του Δήμου Δυτικής Μάνης σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας, για λόγους δημόσιας υγείας, ενέκρινε – για άλλη μια φορά – ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr.

Αιτία η μη αποκομιδή των απορριμμάτων και η διατήρηση του συνόλου των παραγόμενων απορριμμάτων εντός και εκτός κάδων.

Ο δήμος είχε τεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τους ίδιους λόγους από τον Μάιο μέχρι και τον Νοέμβριο του 2016.

Το χρονικό διάστημα της κατάστασης έκτακτης ανάγκης ισχύει για 6 μήνες, δηλαδή μέχρι και τις 29 Ιουλίου.

Στην απόφαση αναφέρεται ότι “με το πέρας του καθορισμένου χρόνου θα γίνει δίχως νέο έγγραφο άρση της παραπάνω κήρυξης σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας”.

Πάντως, αν δεν παρουσιαστεί λύση μέχρι και το καλοκαίρι, αναμένεται να δημιουργηθούν προβλήματα στον τουρισμό της περιοχής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις