Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

25

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Εκτός ψηφοδελτίων της ΝΔ ο Μπογδάνος, μετά τον σάλο (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτός ψηφοδελτίων της ΝΔ ο Μπογδάνος, μετά τον σάλο (vid)

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ανέφερε πως ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ. Αφορμή στάθηκε σχόλιο του δημοσιογράφου στο twitter. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σχολίασε ανάρτηση οπαδού της Χρυσής Αυγής για την ΕΡΤ που μιλούσε για τανκς στο ραδιομέγαρο, γράφοντας «Ψηφίστε σωστά και το έχουμε». […]

Μπογδάνος

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ανέφερε πως ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ.

Αφορμή στάθηκε σχόλιο του δημοσιογράφου στο twitter. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σχολίασε ανάρτηση οπαδού της Χρυσής Αυγής για την ΕΡΤ που μιλούσε για τανκς στο ραδιομέγαρο, γράφοντας «Ψηφίστε σωστά και το έχουμε».

Μετά τον σάλο που είχε προκαλέσει ο διάλογος του δημοσιογράφου στο twitter, ο κ.Μπογδάνος είχε προσπαθήσει να δικαιολογηθεί με το επιχείρημα ότι απλώς συνέστησε σε έναν χρυσαυγίτη να ψηφίσει ΝΔ.

«Οι μαδουροφασίστες της πολιτικής ορθότητας θίχτηκαν που είπα σε Χρυσαυγίτη να ψηφίσει ΝΔ για να πάψει η ασυδοσία της ΕΡΤ. Λογικό. Θέλουν τους δεξιούς κάτω από την φτερούγα των φίλων τους, των νεοναζί, να ψηφίζουν ΟΧΙ και Θάνου. Χτυπηθείτε όσο θέλετε, αλλά αυτά που ξέρατε ξεχάστε τα», έγραψε στο twitter ο δημοσιογράφος.

Η κυρία Σπυράκη χαρακτήρισε ξένες τέτοιες συμπεριφορές με τη ΝΔ.

Μπογδάνος: Υποστηρίζω τον εκσκαφέα φορτωτή

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος παραδέχτηκε ότι ήταν λανθασμένη η αντίδρασή του. Ωστόσο ξεκαθάρισε πως το «mea culpa» αφορά τα περί τανκ καθώς ««αν μου έγραφε με εκσκαφέα φορτωτή, το υποστηρίζω 1000%. Η ΕΡΤ θέλει κλείσιμο».

Πώς το σχολίασαν στην ΕΡΤ:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις