Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Χρησιμοποιημένα φακελάκια τσαγιού – 4 Πράγματα που δεν έχετε σκεφτεί
PLUS

Χρησιμοποιημένα φακελάκια τσαγιού – 4 Πράγματα που δεν έχετε σκεφτεί

 Τα φακελάκια τσαγιού δεν είναι μιας χρήσης. Προς ευκολία όλων έχουμε να χρησιμοποιούμε τα φακελάκια τσαγιού για να ετοιμάσουμε ένα ρόφημα και στη συνέχεια πετάμε το φακελάκι. Λάθος, καθώς με τα φακελάκια τσαγιού μπορούμε να κάνουμε πιο δημιουργικά πράγματα και το κυριότερο σε διάφορους τομείς μέσα στο σπίτι. Δείτε αυτά που ακολουθούν και θα καταλάβετε […]

φακελάκια

 Τα φακελάκια τσαγιού δεν είναι μιας χρήσης.

Προς ευκολία όλων έχουμε να χρησιμοποιούμε τα φακελάκια τσαγιού για να ετοιμάσουμε ένα ρόφημα και στη συνέχεια πετάμε το φακελάκι.

Λάθος, καθώς με τα φακελάκια τσαγιού μπορούμε να κάνουμε πιο δημιουργικά πράγματα και το κυριότερο σε διάφορους τομείς μέσα στο σπίτι.

Δείτε αυτά που ακολουθούν και θα καταλάβετε τι εννοούμε λέγοντας σε διάφορους τομείς!

 Ντουλάπα

Έχοντας χρησιμοποιήσει μερικά φακελάκια αρωματικού τσαγιού, όπως πολλά από αυτά κυκλοφορούν στο εμπόριο, και αφού έχουν πλέον στεγνώσει τελείως μπορείτε να τα φυλάξετε μέσα στην ντουλάπα και τα συρτάρια με τα ρούχα σας χαρίζοντας έτσι τα αρώματα του τσαγιού.

Μαρινάρισμα

Ένας πολύ εύκολο, έξυπνος και νοστιμότατος τρόπος για το μαρινάρισμα του κρέατος είναι να χρησιμοποιήσετε φακελάκια από μαύρο τσάι μαζί με όλα τα υπόλοιπα καρυκεύματα που συνήθως βάζετε. Τα φυσικά στοιχεία που το μαύρο τσάι διαθέτει θα κάνουν το κρέας πιο τρυφερό.

Αρωματικό

Χημικά προϊόντα που χαρίζουν στο σπίτι αρώματα φρεσκάδας και αναζωογόνησης στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλά.

Εσείς μπορείτε να το κάνετε με πιο φυσικούς τρόπους αρκεί να διαλέξετε το τσάι με τα στοιχεία και τα αρώματα της αρεσκείας και να τοποθετήσετε τα φακελάκια του πάνω στα θερμαντικά σώματα το χειμώνα ή μπροστά από το κλιματιστικό ή τον ανεμιστήρα το καλοκαίρι.

Γυαλί 

Κι όμως είναι πραγματικότητα. Μπορείτε εύκολα και απλά χρησιμοποιώντας τα φακελάκια τσαγιού να εξαφανίσετε τους επίμονους λεκέδες και τις δαχτυλιές πάνω από τις γυάλινες επιφάνειες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις