Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ανατροπή με τα χρυσά αγαλματίδια – Όπως πρέπει θα γίνει η 91η απονομή
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ανατροπή με τα χρυσά αγαλματίδια – Όπως πρέπει θα γίνει η 91η απονομή

Τα χρυσά αγαλματίδια, δεν θα είναι τελικά μόνα…! Μπορεί η αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου να ανακοίνωσε, πριν λίγες μέρες ότι η φετινή τελετή για την απονομή των Όσκαρ δεν θα έχει κεντρικό παρουσιαστή, αλλά την τελευταία στιγμή υπέκυψε και πριν από λίγο ανακοίνωσε την μεγάλη ανατροπή. Γύρω από την είδηση ότι η φετινή 91η απονομή των κινηματογραφικών […]

Όσκαρ-χρυσά-αγαλματίδια.jpg

Τα χρυσά αγαλματίδια, δεν θα είναι τελικά μόνα…!

Μπορεί η αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου να ανακοίνωσε, πριν λίγες μέρες ότι η φετινή τελετή για την απονομή των Όσκαρ δεν θα έχει κεντρικό παρουσιαστή, αλλά την τελευταία στιγμή υπέκυψε και πριν από λίγο ανακοίνωσε την μεγάλη ανατροπή.

Γύρω από την είδηση ότι η φετινή 91η απονομή των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ δεν θα είχε παρουσιαστές, έγινε πολύς ντόρος. Αν γινόταν αυτό, θα επρόκειτο για τη δεύτερη φορά στην ιστορία του θεσμού μετά το 1989.

Τελικά η 91η απονομή των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ θα έχει παρουσιαστές και δεν είναι άλλοι από τους περυσινούς νικητές στις κατηγορίες Α’ και Β’ γυναικείου και ανδρικού ρόλου.

Οι Allison Janney, Frances McDormand, Gary Oldman και Sam Rockwell πέρυσι έλαβαν το χρυσό αγαλματίδιο και φέτος θα βοηθήσουν τους συναδέλφους να πάρουν και εκείνοι το δικό τους. Όπως ανακοίνωσε μέσω Twitter η Ακαδημία.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ανακοινώσουμε ότι θα είναι παρουσιαστές στη φετινή επίδειξη» ανέφερε μεταξύ άλλων το tweet.

oscars

Η παραίτηση του Κέβιν Χαρτ

Τον Δεκέμβρη του 2018, δυο μέρες μετά την ανακοίνωση πως παρουσιαστής θα είναι ο Κέβιν Χαρτ, ήρθε η παραίτηση.

Η εξέλιξη ήρθε μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν εξαιτίας εκατοντάδων «αστείων» που είχε κάνει ο ηθοποιός κατά το παρελθόν.

«Επέλεξα να παραιτηθώ και να μην παρουσιάσω τη φετινή τελετή των ‘Οσκαρ … και αυτό γιατί δεν θέλω να αποσπάσω την προσοχή από μια βραδιά στην οποία θα μπορούσαν να τιμηθούν τόσοι πολλοί καταπληκτικοί ταλαντούχοι καλλιτέχνες. Ζητώ ειλικρινά συγνώμη από την κοινότητα των ΛΟΑΤ για τα σκληρά λόγια που είχα πει κατά το παρελθόν», έγραψε ο Χαρτ σε μήνυμά του στο Twitter.

Σε ένα μήνυμά του το 2011, ο ηθοποιός έγραψε: «Αν ο γιος μου έρθει στο σπίτι και προσπαθήσει να παίξει με το κουκλόσπιτο που έχουν οι κόρες μου, θα του το σπάσω πάνω στο κεφάλι και θα πω ‘σταμάτα το αυτό γκέι’».

Από τότε, η Ακαδημία αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα, που όμως πλέον αποτελεί παρελθόν…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις