Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Αγίου Βαλεντίνου, η πιο ερωτική μέρα – 5 ιδέες για να κάνεις την διαφορά
PLUS

Αγίου Βαλεντίνου, η πιο ερωτική μέρα – 5 ιδέες για να κάνεις την διαφορά

  Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει. Για αυτό σας προτείνουμε 5 μοναδικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε αυτή την ξεχωριστή ημέρα. 1. Βόλτα για ρομαντικό δείπνο και κοκτέιλ Το κλασικό, ρομαντικό δείπνο δεν μπορεί να λείπει από τη λίστα με τα πράγματα που αξίζει να κάνετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Κάντε από τώρα […]

 

Βαλεντίνου

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει.

Για αυτό σας προτείνουμε 5 μοναδικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε αυτή την ξεχωριστή ημέρα.

1. Βόλτα για ρομαντικό δείπνο και κοκτέιλ

Το κλασικό, ρομαντικό δείπνο δεν μπορεί να λείπει από τη λίστα με τα πράγματα που αξίζει να κάνετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Κάντε από τώρα την κράτησή σας σε ένα καλό εστιατόριο το οποίο δεν έχετε επισκεφτεί ξανά.

 2. Breakfast. Θα σας λέγαμε να ξεκινήσετε με ένα πρωινό στο κρεβάτι, αλλά θα έχετε χρόνο ή θα τρέχετε να προλάβετε τη δουλειά; Αν τα καταφέρετε, φτιάξτε του αυγά με μπέικον, κρέπες, κρουσάν, σμούθις, ό,τι του αρέσει και πηγαίνετε του τον δίσκο στο κρεβάτι μαζί με τον πιο σέξυ εαυτό σας.

3. Κάντε spa ή χαμάμ για ζευγάρια

Δεν υπάρχει πιο όμορφος τρόπος για να «κλείσει» μια ημέρα από μια χαλαρωτική εμπειρία, πόσω μάλλον όταν πρόκειται για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Κλείστε ένα ραντεβού για να κάνετε spa ή χαμάμ για ζευγάρια στην πόλη.

4.Παίξτε και χορέψτε

Λένε πως ο έρωτας δεν έχει ηλικία. Σε περίπτωση, λοιπόν, που δεν είστε ιδιαίτερα ρομαντικοί και θέλετε απλώς να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε, σίγουρα αξίζει να πείτε «ναι» στο παιχνίδι ενηλίκων και τον χορό, ανεξάρτητα από την ηλικία στην οποία βρίσκεστε.

 5.Μαγειρική. Ετοιμάστε του το αγαπημένο του φαγητό. Σίγουρα το ξέρετε κι αν δεν είστε σίγουρη, πηγαίνετε σε ασφαλείς επιλογές. Κρέας, φιλέτο, μια τάρτα, πατάτες κι ένα καλό κρασί. Δεν υπάρχει άντρας να μπορέσει ν΄αντισταθεί σ΄αυτούς του πειρασμούς!

Όπως και αν επιλέξετε να περάσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το σίγουρο είναι πως αξίζει να κάνετε κάτι ξεχωριστό για να δώσετε λίγο «χρώμα» σε αυτή την ιδιαίτερη γιορτή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις