Αθήνα

°C

Παρασκευή

30

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε για τον χωρισμό της: «Θα έπρεπε να δίνει περισσότερη προσοχή στα παιδιά»
LIFESTYLE

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε για τον χωρισμό της: «Θα έπρεπε να δίνει περισσότερη προσοχή στα παιδιά»

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε και μίλησε ανοικτά για πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Σάββα Γκέντσογλου. «Ναι, είμαι μόνη μου. Τώρα δεν είμαι μαζί με τον Σάββα. Δεν είναι πολύ μεγάλο το χρονικό διάστημα που έχουμε χωρίσει, αλλά θεωρώ ότι ήταν μια απόφαση που έπρεπε να πάρω για το καλό όλων. Βεβαίως δεν […]

ΧΩΡΙΣΜΟΣ

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε και μίλησε ανοικτά για πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Σάββα Γκέντσογλου.

«Ναι, είμαι μόνη μου. Τώρα δεν είμαι μαζί με τον Σάββα. Δεν είναι πολύ μεγάλο το χρονικό διάστημα που έχουμε χωρίσει, αλλά θεωρώ ότι ήταν μια απόφαση που έπρεπε να πάρω για το καλό όλων.

Βεβαίως δεν είναι ευχάριστο γιατί υπάρχουν και δύο παιδιά, αλλά δυστυχώς έπρεπε να γίνει. Δύο άνθρωποι ξεκινούν με κάθε διάθεση να προχωρήσουν μαζί τη ζωή τους, αλλά πολλές φορές στην πορεία συμβαίνει ο ένας να πάρει άλλο δρόμο.

Ή μπορεί αν μη του βγει ή να το δει όλο αυτό πάρα πολύ μεγάλο και πάρα πολύ δύσκολο.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, που εμένα προσωπικά δεν με αφορά στη σχέση μου αυτή που είχα, θεωρώ ότι για τον οποιονδήποτε λόγο ένας άνθρωπος δεν είναι όπως θα έπρεπε να είναι απέναντι στα παιδιά κυρίως.

Βεβαίως έφταιγε και η απόσταση, απλώς πολλοί πατεράδες λείπουν, κάνουν επαγγέλματα που τους αναγκάζουν να βρίσκονται μακριά.

Ο Σάββας είναι ένας άνθρωπος που λατρεύει τον Βασίλη, αλλά και τον Μπάμπη. Απλώς θεωρώ ότι θα έπρεπε να δίνει περισσότερη προσοχή στα παιδιά» Δήλωσε η γνωστή τραγουδίστρια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις