Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Στο δείπνο Τσίπρα – Ερντογάν ο αγαπημένος της Φενέρ, Κώστας Σλούκας (pics)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο δείπνο Τσίπρα – Ερντογάν ο αγαπημένος της Φενέρ, Κώστας Σλούκας (pics)

Τρεις Έλληνες αθλητές ήταν, μεταξύ άλλων, προσκεκλημένοι στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τον Αλέξη Τσίπρα στην Άγκυρα. Σε μία συμβολική κίνηση ο Ερντογάν κάλεσε τον Κώστα Σλουκα, εμβληματικό παίχτη της Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά και τους Κώστα Μήτρογλου και Γιώργο Τζαβέλλα. Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο παίχτης που κατάφερε να φτάσει […]

Κώστας Σλούκας

Τρεις Έλληνες αθλητές ήταν, μεταξύ άλλων, προσκεκλημένοι στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τον Αλέξη Τσίπρα στην Άγκυρα.

Σε μία συμβολική κίνηση ο Ερντογάν κάλεσε τον Κώστα Σλουκα, εμβληματικό παίχτη της Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά και τους Κώστα Μήτρογλου και Γιώργο Τζαβέλλα.

Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο παίχτης που κατάφερε να φτάσει στο δείπνο, μιας και η πρόσκληση απευθύνθηκε για λόγους ασφάλειας την τελευταία στιγμή, παίχτης ιδιαίτερα αγαπητός στους φιλάθλους της Τουρκίας και σπουδαίος πρεσβευτής της χώρας μας.

Να σημειωθεί πως στο δείπνο παρακάθισε και ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο οποίος αναμένεται να συναντηθεί σήμερα, Τετάρτη, με τον Αλέξη Τσίπρα στην Κωνσταντινούπολη.

Η φήμη ότι θα έδινε το «παρών» στο διπλωματικό τραπέζι, επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο τον μπασκετμπολίστα με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βράδυ της Τρίτης στην πτήση για Άγκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις