Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Danke! Τέλος από το Facebook η Άνγκελα Μέρκελ (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Danke! Τέλος από το Facebook η Άνγκελα Μέρκελ (vid)

Την αποχώρησή τής από το Facebook έκανε γνωστή η Άνγκελα Μέρκελ με βίντεο που ανάρτησε στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. H κ. Μέρκελ στο βίντεο ευχαρίστησε τους 2,5 εκατομμύρια followers της καλώντας τους να συνεχίζουν να την «ακολουθούν» μέσω της επίσημης σελίδας της γερμανικής κυβέρνησης στο Facebook ή στο Instagram. «Σήμερα είναι η ημέρα όπου θα ήθελα […]

Μέρκελ

Την αποχώρησή τής από το Facebook έκανε γνωστή η Άνγκελα Μέρκελ με βίντεο που ανάρτησε στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

H κ. Μέρκελ στο βίντεο ευχαρίστησε τους 2,5 εκατομμύρια followers της καλώντας τους να συνεχίζουν να την «ακολουθούν» μέσω της επίσημης σελίδας της γερμανικής κυβέρνησης στο Facebook ή στο Instagram.

«Σήμερα είναι η ημέρα όπου θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για όλη τη στήριξή σας στη σελίδα μου στο Facebook. Γνωρίζετε ότι δεν είμαι πλέον πρόεδρος της CDU, επομένως τώρα θα κλείσω τη σελίδα μου», είπε η Γερμανίδα καγκελάριος.

Η κίνηση αυτή της Άνγκελα Μέρκελ προκαλεί εύλογες απορίες καθώς δεν συνηθίζεται ένα δημόσιο πρόσωπο να κλείνει τους επίσημους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το αποχαιρετιστήριο βίντεο της Μέρκελ ακολούθησαν πολλά μηνύματα, θετικά και αρνητικά, για το έργο της στην πολιτική όλα αυτά τα χρόνια.

Πολλοί την κατέκριναν για το προσφυγικό και το άνοιγμα των συνόρων της Γερμανίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις