Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός – “Σάρωσε” την ομάδα του Φέστα με 4-0 (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός – “Σάρωσε” την ομάδα του Φέστα με 4-0 (vid)

Με πρωταγωνιστή τον Φορτούνη, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-0 της ΑΕΛ για την εξ αναβολής 15η αγωνιστική της Super League. Μέσα σε 16 λεπτά, ο Ολυμπιακός είχε καταφέρει να αποδείξει την ανωτερότητά του από την ΑΕΛ και να τελειώσει την υπόθεση νίκη στη 15η αγωνιστική της Superleague για να ολοκληρώσει τελικά το ματς με το […]

Ολυμπιακός

Με πρωταγωνιστή τον Φορτούνη, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-0 της ΑΕΛ για την εξ αναβολής 15η αγωνιστική της Super League.

Μέσα σε 16 λεπτά, ο Ολυμπιακός είχε καταφέρει να αποδείξει την ανωτερότητά του από την ΑΕΛ και να τελειώσει την υπόθεση νίκη στη 15η αγωνιστική της Superleague για να ολοκληρώσει τελικά το ματς με το επιβλητικό 4-0.

Οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό του αγώνα με το πρώτο γκολ του Μασούρα με τα «ερυθρόλευκα», μετά από μαγική μπαλιά του Νάτχο και έκαναν το 2-0 με τον Φορτούνη στο 16′, μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Μιράντα σε τράβηγμα μέσα στην περιοχή.

Ο ίδιος έκανε και το 3-0 στο 44′.

Το τέταρτο γκολ όμως, ήρθε και πάλι από τον Φορτούνη.

Μετά από εκπληκτική κάθετη του Ανδρούτσου που είχε περάσει ως αλλαγή, ο Τρικαλινός μέσος, ολοκλήρωσε την απίθανη εμφάνισή του, με ένα χατ τρτικ, αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ, για να γράψει εύκολα το 4-0 για την ομάδα του.

Ολυμπιακός 

Σα, Τσιμίκας, Μιράντα, Μεριά, Τοροσίδης, Γκιγέρμε, Νάτχο (61′ Ανδρούτσος), Φορτούνης, Μασούρας, Ποντένσε (50′ Χριστοδουλόπουλος), Γκερέρο (65′ Χασάν)

ΑΕΛ 

Κρίστινσον, Μπάλλας (84′ Λεοζίνιο), Φριουί, Μιλοσάβλιεβιτς, Γιακιμόβσκι, Γκόλιας, Σικάβκα (58′ Νούνιτς), Μόρας, Καρανίκας, Ακόστα, Ζίβκοβιτς (46′ Ζίζιτς)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις