Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Δάκρυα στο Μπουζουάρ για τον Σάλα – Το ρολόι σταμάτησε στο 9ο λεπτό (pics-vids)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δάκρυα στο Μπουζουάρ για τον Σάλα – Το ρολόι σταμάτησε στο 9ο λεπτό (pics-vids)

Συγκινητικές εικόνες από το παιχνίδι της Ναντ με τη Σεντ Ετιέν για το Κύπελλο Γαλλίας για τον Εμιλιάνο Σάλα, ο οποίος συνεχίζει να αγνοείται μετά την πτώση του αεροπλάνου στο οποίο επέβαινε. Στο Μπουζουάρ έτρεξαν δάκρυα με τους παίκτες στο γήπεδο και τους οπαδούς στις κερκίδες να αποθεώνουν τον Σάλα. Τα πανό και τα μηνύματα […]

Εμιλιάνο Σάλα 1

Συγκινητικές εικόνες από το παιχνίδι της Ναντ με τη Σεντ Ετιέν για το Κύπελλο Γαλλίας για τον Εμιλιάνο Σάλα, ο οποίος συνεχίζει να αγνοείται μετά την πτώση του αεροπλάνου στο οποίο επέβαινε.

Στο Μπουζουάρ έτρεξαν δάκρυα με τους παίκτες στο γήπεδο και τους οπαδούς στις κερκίδες να αποθεώνουν τον Σάλα.

Τα πανό και τα μηνύματα για τον άτυχο ποδοσφαιριστή ήταν δεκάδες εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, ενώ το ρολόι στο ματς σταμάτησε στο 9ο λεπτό, για να τιμήσει τον ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν στη Ναντ με το Νούμερο 9 στην πλάτη.

 

Βρέθηκαν συντρίμμια του αεροσκάφους

Συντρίμμια που βρέθηκαν σε μια γαλλική παραλία προέρχονται κατά πάσαν πιθανότητα από το μικρό αεροσκάφος που μετέφερε τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή Εμιλιάνο Σάλα στη Βρετανία, όπως έγινε γνωστό από τη βρετανική υπηρεσία διερεύνησης των αεροπορικών δυστυχημάτων.

Ο 28χρονος Σάλα, που μόλις είχε πάρει μεταγραφή για την Κάρντιφ, και ο πιλότος του αεροσκάφους, ο Ντέιβιντ Ίμποτσον, αγνοούνται από την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με την AAIB, ένα τμήμα καθίσματος αεροσκάφους βρέθηκε σήμερα σε μια παραλία κοντά στο Σιρτενβίλ της βόρειας Γαλλίας. Λίγο αργότερα, στην ίδια περιοχή, βρέθηκε και ένα δεύτερο μαξιλαράκι καθίσματος.

“Από μια πρώτη έρευνα, συμπεράναμε ότι είναι πιθανό να προέρχονται από το αγνοούμενο αεροσκάφος”, ανέφερε η AAIB στην ανακοίνωσή της.

Το μονοκινητήριο αεροσκάφος χάθηκε από τις οθόνες των ραντάρ την περασμένη Δευτέρα, ενώ βρισκόταν σε απόσταση περίπου 20 χιλιομέτρων βορείως του νησιού Γκέρνζι, στη Μάγχη.

Δείτε ακόμη: 

Εμιλιάνο-Σάλα.jpg

«Αρχίζω και φοβάμαι»: Τα τελευταία λόγια του Σάλα πριν χαθεί το αεροσκάφος από τα ραντάρ

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις