Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Η Αν Χάθαγουεϊ συναντά τον Μάθιου ΜακΚόναχι στο Νησί της Αποπλάνησης (vid)
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Αν Χάθαγουεϊ συναντά τον Μάθιου ΜακΚόναχι στο Νησί της Αποπλάνησης (vid)

Το Νησί της Αποπλάνησης Από τον υποψήφιο για Όσκαρ σεναριογράφο και σκηνοθέτη Στίβεν Νάιτ, τον βραβευμένο με Όσκαρ παραγωγό Γκρεγκ Σαπίρο και τους βραβευμένους με Όσκαρ ηθοποιούς Μάθιου ΜακΚόναχι και Αν Χάθαγουεϊ έρχεται ένα συναρπαστικό θρίλερ  Ένας καπετάνιος αλιευτικού που έχει αποσυρθεί σε ένα μικρό νησί της Καραϊβικής θα έρθει αντιμέτωπος με το σκοτεινό παρελθόν […]

Νησί της Αποπλάνησης

Το Νησί της Αποπλάνησης

Από τον υποψήφιο για Όσκαρ σεναριογράφο και σκηνοθέτη Στίβεν Νάιτ, τον βραβευμένο με Όσκαρ παραγωγό Γκρεγκ Σαπίρο και τους βραβευμένους με Όσκαρ ηθοποιούς Μάθιου ΜακΚόναχι και Αν Χάθαγουεϊ έρχεται ένα συναρπαστικό θρίλερ 

Ένας καπετάνιος αλιευτικού που έχει αποσυρθεί σε ένα μικρό νησί της Καραϊβικής θα έρθει αντιμέτωπος με το σκοτεινό παρελθόν του που έρχεται για να τον εγκλωβίσει σε μια νέα πραγματικότητα.

Ξαφνικά, δέχεται την επίσκεψη της πρώην συζύγου του, η οποία του προτείνει να δολοφονήσει τον βίαιο, πλούσιο νυν άντρα της.

Η ιδέα για την ταινία γεννήθηκε μια μέρα που ο Νάιτ ψάρευε και άρχισε να παρατηρεί τον καπετάνιο του σκάφους.

«Ήταν μια πολύ ξεχωριστή φυσιογνωμία. Όλοι οι ψαράδες έχουν εμμονή με κάποιο συγκεκριμένο ψάρι που θέλουν να πιάσουν.

Η ιδέα ότι κάποιος είναι τόσο εμμονικός με κάτι, εμφανίστηκε στο μυαλό μου και ξεκίνησα να εξερευνώ τον χαρακτήρα αυτού του ανθρώπου.

Ποιος είναι, πού ήταν, γιατί ήταν. Με ιντριγκάρει η ιδέα ότι καλοί άνθρωποι κάνουν άσχημα πράγματα για καλό λόγο, πράγμα που συμβαίνει και στην ταινία.

Με ενδιαφέρει η ιδέα της ελεύθερης βούλησης.

Ήθελα να πάρω έναν χαρακτήρα και να τον βάλω σε έναν κόσμο που κάνει τις δικές του επιλογές. Αλλά σιγά σιγά αρχίζει να αναρωτιέται αν είναι δικές του οι επιλογές ή αν του επιβάλλονται», εξηγεί ο σκηνοθέτης.

Αν και δεν πρόκειται για ένα κλασικό νουάρ θρίλερ, η ταινία είναι ένας φόρος τιμής σε κλασικά φιλμ του είδους.

Τα γυρίσματά της πραγματοποιήθηκαν στον εξωτικό Άγιο Μαυρίκιο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις