Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Μαδούρο: “Ο Τραμπ έχει διατάξει τον θάνατό μου”
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μαδούρο: “Ο Τραμπ έχει διατάξει τον θάνατό μου”

Ευθείες κατηγορίες εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ εξαπολύει ο πρόεδρος της Βενεζουέλας για σχέδιο δολοφονίας του σε συνεργασία με την κυβέρνηση της Κολομβίας. «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο Τραμπ έχει διατάξει τον θάνατό μου. Είπε στην κολομβιανή κυβέρνηση, την κολομβιανή «μαφία», να με δολοφονήσει. Εάν μου συμβεί κάτι κάποια μέρα, ο Ντόναλντ Τραμπ και ο […]

Μαδούρο: "Ο Τραμπ έχει διατάξει το θάνατό μου"
Ευθείες κατηγορίες εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ εξαπολύει ο πρόεδρος της Βενεζουέλας για σχέδιο δολοφονίας του σε συνεργασία με την κυβέρνηση της Κολομβίας.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο Τραμπ έχει διατάξει τον θάνατό μου. Είπε στην κολομβιανή κυβέρνηση, την κολομβιανή «μαφία», να με δολοφονήσει. Εάν μου συμβεί κάτι κάποια μέρα, ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Κολομβιανός πρόεδρος Ιβάν Ντούκε θα είναι υπεύθυνοι», ανέφερε ο Νικολάς Μαδούρο στο ρωσικό πρακτορείο Novosti.

Ωστόσο, δεν παρέλειψε να εκφράσει την εμπιστοσύνη του στις δυνάμεις ασφαλείας της χώρας του.

«Με προστατεύει ο λαός της Βενεζουέλας. Έχουμε εξαιρετική υπηρεσία πληροφοριών», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, ο Βενεζουελανός πρόεδρος σημείωσε ότι κατά την άποψή του ο Τζον Μπόλτον, Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του λευκού Οίκου δεν επιτρέπει στον Τραμπ να έρθει σε απευθείας επαφή μαζί του, παρά τις πολλαπλές προσπάθειες που έχει κάνει ο ίδιος ο Μαδούρο στο παρελθόν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις