Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Άγρια επίθεση στον Θανάση Τζήλο: Ταυτοποιήθηκαν οι δύο από τους δράστες
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγρια επίθεση στον Θανάση Τζήλο: Ταυτοποιήθηκαν οι δύο από τους δράστες

Του Πέτρου Καρσιώτη Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορούνται οι δύο από τους τρεις δράστες της βάρβαρης επίθεσης με θύμα τον διεθνή διαιτητή Θανάση Τζήλο, έξω από το σπίτι του στη Λάρισα, τον περασμένο Δεκέμβριο. Έφτασαν στην ταυτοποίηση των δύο Μετά από έρευνες σαράντα ημερών η Αστυνομία έφθασε στην ταυτοποίηση των δύο εκ των τριών δραστών, που […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορούνται οι δύο από τους τρεις δράστες της βάρβαρης επίθεσης με θύμα τον διεθνή διαιτητή Θανάση Τζήλο, έξω από το σπίτι του στη Λάρισα, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Έφτασαν στην ταυτοποίηση των δύο

Μετά από έρευνες σαράντα ημερών η Αστυνομία έφθασε στην ταυτοποίηση των δύο εκ των τριών δραστών, που επιτέθηκαν με γροθιές, κλωτσιές και σφυρί κατά του διαιτητή, καταφέροντάς του χτυπήματα που προκάλεσαν τραύματα σοβαρά.

Στόχευαν στα γόνατά του

Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι οι δράστες, που είχαν στήσει ενέδρα στον διαιτητή, τον χτυπούσαν στοχεύοντας και τα γόνατά του, ούτως ώστε, όπως παρατήρησαν γνώστες της κατάστασης, να μη μπορέσει να σταθεί στα πόδια του για να διαιτητεύσει ξανά!

Η δικογραφία υπεβλήθη στον εισαγγελέα

Ήδη η δικογραφία που σχηματίστηκε από την Ασφάλεια Λάρισας, υπεβλήθη στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος προχώρησε στην άσκηση διώξεων κατά των δύο.

46χρονος ο βασικός κατηγορούμενος

Ο ένας φέρεται να είναι 46 χρόνων, κάτοικος των Νοτίων Προαστίων της Αττικής και ο δεύτερος στενός του φίλος. Στοιχεία δεν υπάρχουν για τον τρίτο της ομάδας, ο οποίος παρακολουθούσε την αιματηρή επίθεση!

Καμία αναφορά σε ηθική αυτουργία

Τόσο στην άσκηση των διώξεων σε βαθμό κακουργήματος, όσο και στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, δεν αναφέρεται τίποτε περί ηθικής αυτουργίας στην επίθεση.

Που σημαίνει η ότι δεν υπήρξαν στοιχεία που να οδηγούν σ αυτούς που μπορεί να διέταξαν τον άγριο ξυλοδαρμό ή να μην υπάρχει καν και η ενέργεια να είναι απόφαση των τριών δραστών.

Πώς περιγράφει η ΕΛΑΣ την αιματηρή επίθεση

Η Αστυνομία συγκεκριμένα ανακοίνωσε ότι “πρωινές ώρες της 19 Δεκεμβρίου, τη στιγμή που ο 36χρονος επιβιβαζόταν σε αυτοκίνητο, εξωτερικά της οικίας του, δέχτηκε επίθεση από τουλάχιστον τρία άτομα, τα οποία με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, έσπασαν το τζάμι του οχήματος, έριξαν τον παθόντα βίαια στο οδόστρωμα και του κατάφεραν πολλαπλά λακτίσματα και χτυπήματα με τα χέρια, αλλά και με σφυρί που έφερε ένας εκ των δραστών, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν με αυτοκίνητο”.

Διώξεις και κατά του τρίτου

Στην ίδια δικογραφία περιλαμβάνεται και ο τρίτος που δεν έχει γίνει γνωστός.

Σε ό,τι αφορά τον βασικό κατηγορούμενο, λένε οι πληροφορίες ότι μαζί με τους άλλους νοίκιασε αυτοκίνητο από την Αθήνα, έφθασε στη Λάρισα και αναχώρησε με τους υπόλοιπους μετά τον ξυλοδαρμό.

Είδαν το αυτοκίνητο των δραστών στην κάμερα

Η Αστυνομία που πήρε πληροφορίες για το αυτοκίνητο των δραστών το είδε και στις κάμερες της Εθνικής Οδού και σταθμευμένο έξω από κατάστημα.

Προέκυψαν τα στοιχεία του ενοικιαστή

Από εκείνη τη στιγμή γνώριζε και τα στοιχεία του ενοικιαστή και άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι.

Οπαδικά τα κίνητρα της επίθεσης

Τα κίνητρα της επίθεσης είναι οπαδικά πέραν πάσης αμφιβολίας καθώς ο 46χρονος φέρεται να κινείται κοντά σε πρόσωπα ομάδας της πρώτης κατηγορίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις