Αθήνα

°C

Σάββατο

18

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Απίστευτος Φωκάς: Επειδή είχα πιει μία γκαζόζα στο καφενείο, πήγα τουαλέτα (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτος Φωκάς: Επειδή είχα πιει μία γκαζόζα στο καφενείο, πήγα τουαλέτα (vid)

Εξηγήσεις για την χθεσινή απουσία του από την Ολομέλεια και όσα ακολούθησαν με την απόφαση για διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας, έδωσε ο Αριστείδης Φωκάς, χαρακτηρίζοντάς την μάλιστα ως ιστορία για γέλια. Η τοποθέτηση του ήταν κωμικοτραγική και προκάλεσε αίσθηση. Ο κ. Φωκάς, βουλευτής πλέον των ΑΝΕΛ, είπε συγκεκριμένα: “Αυτό που έγινε χθες στη Βουλή δεν έχει γίνει […]

Αριστείδης-Φωκάς-1.jpg

Εξηγήσεις για την χθεσινή απουσία του από την Ολομέλεια και όσα ακολούθησαν με την απόφαση για διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας, έδωσε ο Αριστείδης Φωκάς, χαρακτηρίζοντάς την μάλιστα ως ιστορία για γέλια.

Η τοποθέτηση του ήταν κωμικοτραγική και προκάλεσε αίσθηση.

Ο κ. Φωκάς, βουλευτής πλέον των ΑΝΕΛ, είπε συγκεκριμένα: “Αυτό που έγινε χθες στη Βουλή δεν έχει γίνει τα τελευταία 40 χρόνια. Ξεκινάει η ψηφοφορία και εκείνη τη στιγμή, επειδή είχα πιει μία γκαζόζα στο καφενείο, πήγα στην τουαλέτα και έλειψα για δύο λεπτά. Πού προβλέπει ο κανονισμός να σταματάει η ψηφοφορία και να πηγαίνουμε σε ονομαστική; ”

Η αναφορά του αυτή προκάλεσε τα γέλια ορισμένων βουλευτών με τον κ. Φωκά να απαντά:

“Αυτό που κάνατε είναι για γέλια. Δεν είναι η ιστορία που ανέφερα. Είναι η ιστορία που έγινε χθες για γέλια. Να σταματάτε τη διαδικασία της ψηφοφορίας και να πηγαίνετε σε ονομαστική”.

Δείτε τι είπε ο Αριστείδης Φωκάς:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις