Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ανατροπή: Στα μπουζούκια με τον επιχειρηματία σύντροφό της η Ρία Αντωνίου (pics)
LIFESTYLE

Ανατροπή: Στα μπουζούκια με τον επιχειρηματία σύντροφό της η Ρία Αντωνίου (pics)

Ανατροπή στο δικαστικό θρίλερ γύρω από τον βιασμό που κατήγγειλε η Ρία Αντωνίου ότι υπέστη από τον επιχειρηματία σύντροφό της, καθώς οι δύο πλευρές αποφάσισαν “ανακωχή”, τουλάχιστον μέχρι νεοτέρας. Η Ρία Αντωνίου είχε καταγγείλει στην αστυνομία πως έπεσε θύμα βιασμού από τον Ψωμόπουλο. Από την πλευρά του ο γνωστός επιχειρηματίας υποστήριξε πως η μεταξύ τους ερωτική επαφή […]

Ρία Αντωνίου

Ανατροπή στο δικαστικό θρίλερ γύρω από τον βιασμό που κατήγγειλε η Ρία Αντωνίου ότι υπέστη από τον επιχειρηματία σύντροφό της, καθώς οι δύο πλευρές αποφάσισαν “ανακωχή”, τουλάχιστον μέχρι νεοτέρας.

Η Ρία Αντωνίου είχε καταγγείλει στην αστυνομία πως έπεσε θύμα βιασμού από τον Ψωμόπουλο.

Από την πλευρά του ο γνωστός επιχειρηματίας υποστήριξε πως η μεταξύ τους ερωτική επαφή ήταν με την θέληση της πρώην (;) συντρόφου του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην εφημερίδα Espresso, δύο εβδομάδες μετά την καταγγελία «φωτιά» της Ρίας Αντωνίου σε βάρους του επιχειρηματία, με βαριές κατηγορίες για βιασμό, η υπόθεση φαίνεται πως παίρνει άλλη τροπή.

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, το ζευγάρι διασκέδασε μαζί στον νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή.

Όπως φαίνεται, οι δυο τους αποφάσισαν να αφήσουν πίσω το θερμό επεισόδιο και να το γιορτάσει στα μπουζούκια.

Το ζευγάρι τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός της «Espresso» την ώρα που σιγοτραγουδούσαν το «Δεν τελειώσαμε».

Όλο το βράδυ ήταν άκρως διαχυτικοί και μάλιστα ο Χρήστος δεν την άφησε λεπτό από την αγκαλιά του.

Την άμβλυνση των αντιθέσεων ανάμεσα στους δύο συντρόφους, επιβεβαίωσε μάλιστα και ο δικηγόρος του επιχειρηματία, Θανάσης Πλεύρης, επισημαίνοντας ωστόσο ότι μέχρι στιγμής η Ρία Αντωνίου δεν έχει αποσύρει τη μήνυση που κατέθεσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις