Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο Καμμένος καταγγέλλει – και – «Γιάφκα» ΣΥΡΙΖΑ μέσα στις Ένοπλες Δυνάμεις
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Καμμένος καταγγέλλει – και – «Γιάφκα» ΣΥΡΙΖΑ μέσα στις Ένοπλες Δυνάμεις

Συνεχίζει την επίθεση στην Κυβέρνηση ο Πάνος Καμμένος, οποίος καταγγέλλει «Γιάφκα» του ΣΥΡΙΖΑ εντός των Ενόπλων Δυνάμεων που «καρατομεί» αξιωματικούς με πολιτικά και εκδικητικά κριτήρια. Πιο συγκεκριμένα, λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από την κυβέρνηση έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: “Δυστυχώς μετά από 4 χρόνια δίκαιων κρίσεων στο στράτευμα επανήλθαν οι κρίσεις με […]

Πάνος-Καμμένος-23.jpg

Συνεχίζει την επίθεση στην Κυβέρνηση ο Πάνος Καμμένος, οποίος καταγγέλλει «Γιάφκα» του ΣΥΡΙΖΑ εντός των Ενόπλων Δυνάμεων που «καρατομεί» αξιωματικούς με πολιτικά και εκδικητικά κριτήρια.

Πιο συγκεκριμένα, λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από την κυβέρνηση έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

“Δυστυχώς μετά από 4 χρόνια δίκαιων κρίσεων στο στράτευμα επανήλθαν οι κρίσεις με πολιτικά εκδικητικά κριτήρια. Άξιοι ηγέτες όπως οι Αντιναύαρχοι Παυλόπουλος και Διακόπουλος και οι Αντιστράτηγοι Μανωλάκος και Μπίκος καρατομούνται από γιάφκα «Αντωνετσή-Σύριζα. Κρίμα ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ”

Η ανάρτηση του Πάνου Καμμένου ήρθε λίγo μετά την απόφαση του Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων το οποίο ασχολήθηκε με τις έκτακτες κρίσεις ανώτατων αξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις