Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Κάκιστος ο Παναθηναϊκός – Τον άφησε “σύξυλο” η Λάρισα στο ΟΑΚΑ (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κάκιστος ο Παναθηναϊκός – Τον άφησε “σύξυλο” η Λάρισα στο ΟΑΚΑ (vid)

Ακόμα μια κακή εμφάνιση έκανε ο Παναθηναϊκός Οι “πράσινοι” δεν μπόρεσαν να κερδίσουν ούτε την ΑΕΛ (1-1), παρότι αγωνίστηκαν με παίκτη παραπάνω από το πρώτο λεπτό. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση. Οι “πράσινοι” έπαιζαν σα να βαριούνται με τον Ντέλετιτς να χαρίζει τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στους αγριεμένους “βυσσινί”, οι οποίοι έδωσαν […]

Παναθηναϊκός-1.jpg

Ακόμα μια κακή εμφάνιση έκανε ο Παναθηναϊκός

Οι “πράσινοι” δεν μπόρεσαν να κερδίσουν ούτε την ΑΕΛ (1-1), παρότι αγωνίστηκαν με παίκτη παραπάνω από το πρώτο λεπτό.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση.

Οι “πράσινοι” έπαιζαν σα να βαριούνται με τον Ντέλετιτς να χαρίζει τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στους αγριεμένους “βυσσινί”, οι οποίοι έδωσαν συνέχεια στην ανοδική τους πορεία.

Ο Παναθηναϊκός, παρά το γεγονός ότι ήταν κακός, είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη, αλλά του την στέρησε ο διαιτητής Παπαδόπουλος, ο οποίος αρνήθηκε πεντακάθαρο πέναλτι του Ζίζιτς στον Μακέντα, λίγο πριν το φινάλε του αγώνα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διούδης, Ινσούα, Μαυρομάτης, Παντελάκης, Κουλιμπαλί, Δώνης, Κουρμπέλης, Τζανδάρης (63΄ Μουνιέ), Μπουζούκης (46΄ Άλτμαν), Εμμανουηλίδης (75΄ Χατζηθεοδωριδης), Μακέντα.

ΑΕΛ 

Κρίστινσον, Καρανίκας, Ζίζιτς, Γκόικοβιτς, Γιακιμόβσκι, Σεσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπαργκάν (7΄ Γκόλιας), Ντέλετιτς (77΄ Μόρας), Σικάβκα (59΄ Ακόστα), Νούνιτς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις