Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Πυροβολισμό δέχθηκε επιχειρηματίας που ζήτησε να του επιστραφεί το δώρο Χριστουγέννων
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πυροβολισμό δέχθηκε επιχειρηματίας που ζήτησε να του επιστραφεί το δώρο Χριστουγέννων

Ιδιοκτήτης επιχείρησης τραυματίστηκε στο κεφάλι από πυροβολισμό με αεροβόλο όπλο, την περασμένη εβδομάδα στην Πάτρα. Ο δράστης είναι φιλικό πρόσωπο εργαζόμενης στην επιχείρηση, από την οποία το θύμα σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα και στην Επιθεώρηση Εργασίας αλλά και στο εργατικό κέντρο της Πάτρας, απαιτούσε να του επιστρέψει το δώρο Χριστουγέννων. Ο φερόμενος ως δράστης μετέβη […]

περιπολικό

Ιδιοκτήτης επιχείρησης τραυματίστηκε στο κεφάλι από πυροβολισμό με αεροβόλο όπλο, την περασμένη εβδομάδα στην Πάτρα.

Ο δράστης είναι φιλικό πρόσωπο εργαζόμενης στην επιχείρηση, από την οποία το θύμα σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα και στην Επιθεώρηση Εργασίας αλλά και στο εργατικό κέντρο της Πάτρας, απαιτούσε να του επιστρέψει το δώρο Χριστουγέννων.

Ο φερόμενος ως δράστης μετέβη στην επιχείρηση του θύματος προκειμένου να λήξει το θέμα και να ζητήσει από τον εργοδότη της να μην έχει τέτοιες απαιτήσεις, ενώ συγχρόνως συμφώνησε μαζί του, να υπογράψει την οικειοθελή αποχώρηση της από την επιχείρηση, όπως αναφέρει το thebest.gr.

Ωστόσο, σύμφωνα με την πλευρά του φερόμενου ως θύτη, όταν επετεύχθη συμφωνία, ο ιδιοκτήτης άρχισε να τον βρίζει.

Αμέσως πήγε σπίτι του να πάρει το αεροβόλο όπλο και επέστρεψε στην επιχείρηση όπου και τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, τραυματισμένος στο αυτί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις