Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τροχαίο στην Ποσειδώνος – Κατέληξε ένας από τους τραυματίες
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στην Ποσειδώνος – Κατέληξε ένας από τους τραυματίες

Ένα ακόμη άτομο έχασε τη μάχη με τη ζωή στο φρικτό τροχαίο που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στη λεωφόρο Ποσειδώνος και Διαδόχου Παύλου, στο ρεύμα προς Βουλιαγμένη, λίγο μετά τα «Αστέρια» της Γλυφάδας. Αυτοκίνητο μάρκας Mercedes με δύο επιβάτες συγκρούστηκε με μηχανάκι με δύο αναβάτες. Από την σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους ακαριαία δύο άνθρωποι […]

ασθενοφόρο

Ένα ακόμη άτομο έχασε τη μάχη με τη ζωή στο φρικτό τροχαίο που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στη λεωφόρο Ποσειδώνος και Διαδόχου Παύλου, στο ρεύμα προς Βουλιαγμένη, λίγο μετά τα «Αστέρια» της Γλυφάδας.

Αυτοκίνητο μάρκας Mercedes με δύο επιβάτες συγκρούστηκε με μηχανάκι με δύο αναβάτες.

Από την σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους ακαριαία δύο άνθρωποι που επέβαιναν στο μηχανάκι και τραυματίστηκαν σοβαρά οι άλλοι δύο. Ο ένας κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema περίπου στις 08.30 μ.μ. το βράδυ του Σαββάτου, ο οδηγός της ασημένιας Μercedes έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και παρέσυρε το δίκυκλο και τους δύο αναβάτες του, έναν άνδρα και μια γυναίκα που κινούνταν μπροστά του.

Το δίκυκλο αλλά και οι δύο αναβάτες εγκλωβίστηκαν κάτω από το αυτοκίνητο σε μια απόσταση περίπου εκατό μέτρων, οπότε το αυτοκίνητο έπεσε με δύναμη πάνω στην μαρμάρινη επιγραφή του Δήμου Γλυφάδας και σταμάτησε την ξέφρενη πορεία του.

Από τη σύγκρουση η μηχανή αλλά και το αυτοκίνητο κυριολεκτικά διαλύθηκαν και οι επιβαίνοντες στο δίκυκλο διαμελίστηκαν.

Η παραλιακή παρέμεινε κλειστή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η κινητοποίηση της Αστυνομίας ήταν μεγάλη καθώς στο σημείο έφτασαν οκτώ περιπολικά, δύο αυτοκίνητα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις