Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / “Νομίζεις ότι είσαι Έλληνας θεός τώρα;” – Έκραξαν τον Τσιτσιπά στο Twitter
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Νομίζεις ότι είσαι Έλληνας θεός τώρα;” – Έκραξαν τον Τσιτσιπά στο Twitter

Μπορεί ο Ραφαέλ Ναδάλ να έβγαλε εκτός Australian Open τον Στέφανο Τσιτσιπά, ωστόσο ο νεαρός Έλληνας έγραψε ιστορία και κέρδισε εκατομμύρια θαυμαστές Ωστόσο, ένα σχόλιο του Στέφανου στο twitter οδήγησε σε μία ξαφνική “επίθεση” εναντίον του, με πλήθος χρηστών να τον κατηγορούν πως την “ψώνισε”, μετά τις επιτυχίες του στο Australian Open. Το μήνυμά του […]

Στέφανος Τσιτσιπάς

Μπορεί ο Ραφαέλ Ναδάλ να έβγαλε εκτός Australian Open τον Στέφανο Τσιτσιπά, ωστόσο ο νεαρός Έλληνας έγραψε ιστορία και κέρδισε εκατομμύρια θαυμαστές

Ωστόσο, ένα σχόλιο του Στέφανου στο twitter οδήγησε σε μία ξαφνική “επίθεση” εναντίον του, με πλήθος χρηστών να τον κατηγορούν πως την “ψώνισε”, μετά τις επιτυχίες του στο Australian Open.

Το μήνυμά του στο twitter φαίνεται ότι έκανε έξαλλους πολλούς οπαδούς του από του εξωτερικό και όχι μόνο.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έγραψε: “Μελβούρνη σε αγαπώ, αλλά σε παρακαλώ άσε με μόνο μου, μόνο για μια ημέρα”, γεγονός που ερμηνεύτηκε ως “καβάλημα”.

Έτσι ξεκίνησε ένα μικρός “χαμός” στα σχόλια κάτω από την ανάρτησή του, με χρήστες να γράφουν ατάκες όπως “νομίζεις ότι είσαι Έλληνας θεός τώρα;”, “να είσαι ευγνώμων φίλε”, “με αυτό το επίπεδο αλαζονείας, ο κόσμος θα σε αφήσει γρήγορα ήσυχο” και “αυτό είναι απογοητευτικό, η φιλοσοφική προσέγγιση των προγόνων σου φαίνεται ότι πήγε χαμένη σε εσένα”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις