Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εντοπίστηκε νεκρή η 35χρονη που αγνοείτο στο Αγρίνιο (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Εντοπίστηκε νεκρή η 35χρονη που αγνοείτο στο Αγρίνιο (vid)

Τραγική κατάληξη στην επιχείρηση αναζήτησης της 35χρονης από το Αγρίνιο, το αυτοκίνητο της οποίας βρέθηκε, την Τρίτη, από δύτες, στον πυθμένα της λίμνης Στράτου.  Σύμφωνα με το τοπικό 4press, σήμερα κατά τις 11:00 επιβεβαιώθηκαν οι αρχικοί φόβοι, καθώς μέσα στο όχημα εντοπίστηκε η σορός της 35χρονης Αγρινιώτισσας. Στο σημείο πραγματοποιούσαν από χθες καταδύσεις οι δύτες της […]

Αγρίνιο-35χρονη.jpg

Τραγική κατάληξη στην επιχείρηση αναζήτησης της 35χρονης από το Αγρίνιο, το αυτοκίνητο της οποίας βρέθηκε, την Τρίτη, από δύτες, στον πυθμένα της λίμνης Στράτου. 

Σύμφωνα με το τοπικό 4press, σήμερα κατά τις 11:00 επιβεβαιώθηκαν οι αρχικοί φόβοι, καθώς μέσα στο όχημα εντοπίστηκε η σορός της 35χρονης Αγρινιώτισσας.

Στο σημείο πραγματοποιούσαν από χθες καταδύσεις οι δύτες της 6ης ΕΜΑΚ.

Οι δύτες εστίασαν τις έρευνές τους σε ένα τμήμα της λίμνης Στράτου, όπου ανιχνεύτηκε μια μικρή κηλίδα καυσίμου καθώς και κομμάτια προφυλακτήρα αυτοκινήτου.

Το αυτοκίνητο είχε «κάτσει» σε βάθος 18 με 20 μέτρα της λίμνης Στράτου.

Ακολούθησε η επιχείρηση ανάσυρσης του αυτοκινήτου.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη γυναίκα είχε εξαφανιστεί από το πρωί της Δευτέρας.

Ο σύζυγός της, ο οποίος ήταν αυτός που δήλωσε την εξαφάνισή της στις Αρχές, προσκόμισε για την έρευνα και κάποια στοιχεία που έδειχναν ότι η 35χρονη θα οδηγείτο σε αυτοχειρία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις