Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Australian Open: Στους “4” ο Τζόκοβιτς… πριν τελειώσει ο αγώνας – Αποθέωση για Τσιτσιπά
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Australian Open: Στους “4” ο Τζόκοβιτς… πριν τελειώσει ο αγώνας – Αποθέωση για Τσιτσιπά

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη του τένις, πέρασε στα ημιτελικά του Australian Open, χωρίς να ολοκληρωθεί ο αγώνας. Συγκεκριμένα, ο Σέρβος τενίστας προηγείτο του Ιάπωνα Κέι Νισικόρι, Νο 9 στον κόσμο, ο οποίος όμως αποχώρησε από τον αγώνα, λόγω τραυματισμού, κι ενώ ο Τζόκοβιτς είχε κερδίσει το πρώτο σετ με 6-1 και προηγούνταν στο […]

Νόβακ Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη του τένις, πέρασε στα ημιτελικά του Australian Open, χωρίς να ολοκληρωθεί ο αγώνας.

Συγκεκριμένα, ο Σέρβος τενίστας προηγείτο του Ιάπωνα Κέι Νισικόρι, Νο 9 στον κόσμο, ο οποίος όμως αποχώρησε από τον αγώνα, λόγω τραυματισμού, κι ενώ ο Τζόκοβιτς είχε κερδίσει το πρώτο σετ με 6-1 και προηγούνταν στο δεύτερο με 4-1.

Στα ημιτελικά ο Σέρβος σταρ θα παίξει κόντρα στον Λούκας Πούιγ, ο οποίος θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην καριέρα του στους «4» ενός τουρνουά Grand Chelem. Ο 24χρονος Γάλλος, Νο 31 στον κόσμο, νίκησε τον Καναδό Μίλος Ράονιτς, Νο 17 στην παγκόσμια κατάταξη, με 7-6 (7/4), 6-3, 6-7 (2/7) και 6-4.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

«Προφανώς ο Στέφανος είναι ένας από τους πρωτοπόρους στο Next Generation. Έχει παίξει εξαιρετικό τένις κατά τη διάρκεια αυτού του τουρνουά. Ειδικά με τον Φέντερερ, αυτός ήταν ένας από τους πιο ποιοτικούς αγώνες που έχω δει εδώ όλα αυτά τα χρόνια. Του αξίζουν συγχαρητήρια που έπαιξε τόσο ώριμα και τόσο καλά υπό πίεση», τόνισε σχετικά ο «Νόλε».

Και συμπλήρωσε: «Δεν είναι ποτέ εύκολο όταν έχεις απέναντί σου τον καλύτερο όλων των εποχών και ειδικά σ’ αυτό το γήπεδο, όπου έχει κερδίσει πολλές φορές, οπότε του αξίζουν τα εύσημα που προκρίθηκε στα ημιτελικά. Βλέποντας το πώς παίζει, δεν μου προξενεί έκπληξη που τα κατάφερε, καθώς παίζει καταπληκτικά τους τελευταίους μήνες».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις