Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

28

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Λιάνης: Μακράν η καλύτερη η Συμφωνία των Πρεσπών – “Είσαι μ@@@ας με περικεφαλαία”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λιάνης: Μακράν η καλύτερη η Συμφωνία των Πρεσπών – “Είσαι μ@@@ας με περικεφαλαία”

Πρωτοφανή επίθεση με υβριστικούς χαρακτηρισμούς εξαπολύει ο επικεφαλής του σλαβόφωνου κόμματος με έδρα την Φλώρινα Παύλος Βοσκόπουλος κατά του πρώην υπουργού και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Λιάνη. Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη του κ. Λιάνη στην κρατική τηλεόραση, στην οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε μαζικές παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων των κατοίκων των Πρεσπών από το ελληνικό κράτος. […]

Γιώργος-Λιάνης-Συμφωνία.jpg

Πρωτοφανή επίθεση με υβριστικούς χαρακτηρισμούς εξαπολύει ο επικεφαλής του σλαβόφωνου κόμματος με έδρα την Φλώρινα Παύλος Βοσκόπουλος κατά του πρώην υπουργού και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Λιάνη.

Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη του κ. Λιάνη στην κρατική τηλεόραση, στην οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε μαζικές παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων των κατοίκων των Πρεσπών από το ελληνικό κράτος.

Ο πρώην υπουργός, τοποθετούμενος υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, χαρακτηρίζοντας της ως μακράν την καλύτερη έκανε λόγο για διωγμούς των κατοίκων της περιοχής κατά το παρελθόν.

“Η Πρέσπα σήμερα έχει μόνο 2.000 κατοίκους από 20.000 που είχε. Οι υπόλοιποι είναι μετανάστες στο Τορόντο. Τους έστειλε η Ελλάδα. Τους κατηγορούσαν ότι δεν ήταν Έλληνες επειδή μίλαγαν αυτό το ιδίωμα. Τους μάζευαν στα χωριά, τους δέρνανε. Τους βάζαν να ορκίζονται ότι είναι Έλληνες και στο τέλος τους διώχνανε”.

Η τοποθέτηση αυτή εξόργισε τον κ. Βοσκόπουλο, ο οποίος στην προσωπική σελίδα του στο faceboοk εξαπολύει σκληρή επίθεση.

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Βοσκόπουλου έχει ως εξής: 

Λιάνη!!!! Τώρα μπορώ πλέον να σου πω ότι είσαι μεγάλος Μ…ΚΑΣ… με περικεφαλαία και δημόσια. Αφού δεν υπάρχει από το 1994 ούτε μία θέση του ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ για “αλυτρωτισμό” αλλά απεναντίας καταδικάζει συνεχώς το κόμμα στα περί αλυτρωτισμού, εκτός από Μ…ΚΑ πλέον θα σου πω ότι είσαι κανονικός ΚΥΠΑΤΖΗΣ που όλα αυτά τα χρόνια σε άψογη συνεργασία με κρυπτοφασίστες (κανόνισε η ξαδέρφη σου Λιάνη με τον Παπανδρέου τότε να γίνεις βουλευτής και να έρθεις στη Φλώρινα…).

Ακριβώς αυτός ο ρόλος σου. Να “χαιδεύεις” αυτιά ντόπιων Μακεδόνων για χρόνια και να δουλεύεις εναντίων του ΤΟΞΟΥ, ακριβώς για να μην μαζικοποιηθεί. Ως εδώ και μη παρέκει πλέον. Άιντε… χαζοχαρούμενοι ξέρουν να λασπώνουν ΤΟΞΟ όλα αυτά τα χρόνια, τώρα μπήκες και εσύ στο χορό δημόσια; Ε λοιπόν αν ξανατολμήσεις να μιλήσεις κατά του ΤΟΞΟΥ και να λασπώνεις έχω να ποστάρω δημόσια πολλά για τη σκούφια σου, τα πεπραγμένα σου εδώ και όχι μόνον, για τη διαφθορά σου, για τα “μπαρμπούτια σου” … γιατί είχες και συνεργάτες “κολλητούς σου” που μας έχουν ενημερώσει για το “ποιόν σου” … Αμάν πια…

Δέστε στο λεπτό 3:50 Λιάνης εναντίων ΤΟΞΟΥ, συκοφαντίες σαν καλός ΚΥΠΑΤΖΗΣ. Άιντε με το καλό είσαι ικανός και Χρυσαυγίτης να γίνεις.
ΥΓ 1… και εξακολουθεί να ασελγεί στη ψυχή μειονοτικών…Ξανά τολμάει να μιλάει ντεμέκ “πονεμένα” για τους Μακεδόνες πολιτικούς πρόσφυγες. Ότι πιο σιχαμερό! Να είσαι στην εξουσία για χρόνια, να μην κάνεις τίποτα ακριβώς για τους πολιτικούς πρόσφυγες και να τους αναφέρεις… Αμάν πια…
ΥΓ 2… Η θέση του Τόξου από τότε:

Οι Βαλκανικοί μεγαλοϊδεατισμοί οδήγησαν στο παρελθόν την Ελλάδα στη Μικρασιατική καταστροφή και τη Βουλγαρία στη πανωλεθρία του 1913. Η ιστορία δυστυχώς επαναλαμβάνεται με την πολιτική των Σέρβων εθνικιστών στη Βοσνία και των Αλβανών στο Κόσοβο. Αυτό ακριβώς είναι και η ρίζα του κακού. Η ιδέα για δημιουργία “Μεγάλης Ελλάδος”, “Μεγάλης Βουλγαρίας”, “Μεγάλης Σερβίας”, “Μεγάλης Αλβανίας” ή και “Μεγάλης Μακεδονίας””.

Δείτε την ανάρτηση

VOSKOPOULOS11
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις