Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

24

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κασιδιάρης: “Έχει παραβιαστεί κατάφωρα το Σύνταγμα” – Μεγάλη ένταση στη Βουλή (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασιδιάρης: “Έχει παραβιαστεί κατάφωρα το Σύνταγμα” – Μεγάλη ένταση στη Βουλή (vid)

O Ηλίας Κασιδιάρης στην επιτροπή για την συμφωνία των Πρεσπών εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Προέδρου της βουλής Βούτση για παραβίαση του κανονισμού και του Συντάγματος ως προς την σύνθεση της Επιτροπής. Ο βουλευτής τόνισε ότι αλλοιώνεται και νοθεύεται η σύνθεσή της επιτροπής με παράνομα μέσα, με την άκυρη διαδικασία κλήρωσης των […]

Ηλίας-Κασιδιάρης-1.jpg

O Ηλίας Κασιδιάρης στην επιτροπή για την συμφωνία των Πρεσπών εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Προέδρου της βουλής Βούτση για παραβίαση του κανονισμού και του Συντάγματος ως προς την σύνθεση της Επιτροπής.

Ο βουλευτής τόνισε ότι αλλοιώνεται και νοθεύεται η σύνθεσή της επιτροπής με παράνομα μέσα, με την άκυρη διαδικασία κλήρωσης των ανεξάρτητων βουλευτών Δανέλλη-Μαυρωτά.

Κατηγόρησε δε τον πρόεδρο της Βουλής για παράβαση καθήκοντος. Στη συνέχεια ο προεδρεύων της επιτροπής διέκοψε προσωρινά την συζήτηση.

Ακολούθησε η τοποθέτηση του κ. Κασιδιάρη με πυρά εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ για τη συμφωνία των Πρεσπών την οποία θα ψηφίσουν τις επόμενες μέρες στην βουλή σε συνεργασία με πρόθυμους εκλεγμένους βουλευτές από κόμματα όλου του πολιτικού φάσματος ΝΔ, ΑΝΕΛ, Ποτάμι και Πασόκ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις